Ennyit kereshettek Berkiék a szülés élőzésével

Startlap - Startlap
A kommentelők szerint azonban távolról sem biztos, hogy az "Imádkozz Te is Mazsiért és születendő gyermekünkért" szlogennel is reklámozott különleges videós élmény, vagyis Berki Mazsi első szülésének közvetítése valóban élőben zajlott. Bulvárösszefoglaló.


Fotó: TV2 Mokka

Egyes számítások szerint Berki Krisztiánék több mint 100 milliót is kereshettek a szülés élőzésével

A kommentelők szerint azonban távolról sem biztos, hogy az “Imádkozz Te is Mazsiért és születendő gyermekünkért” szlogennel is reklámozott különleges videós élmény, vagyis Berki Mazsi első szülésének közvetítése valóban élőben zajlott. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézed meg.

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő első gyermeküket várják

Rögtön ultrahangfelvételek is előkerültek a babáról, és a friss házasok azt mondják, sosem voltak még ilyen boldogok. Fotó és további részletek itt.

Damu Roland megint pénzt kért ismerőseitől: “Ez nem kötelező, tehát nem lejmolok”

Legutóbb szeptember végén használta adománygyűjtésre közösségi oldalát, ezúttal a “segítsünk Damu Rolin még most az egyszer utoljára című fejezet” elindításáról ír. Damu Roland segélykérő üzenetéhez ide kell kattintani.

Vitray Tamás visszavonul: “Nagyon szép volt, de ennyi elég volt” 

A tévés legenda éppen 89. születésnapjára időzítette a bejelentést, és döntése okára is magyarázatot adott. Részletek.

Gabriella Spanictól megkérdezték, milyen érzés Tóth Andi oldalán látni Andrei Mangrát

Először azt firtatták, mit a véleménye a tánc és a vonzalom kapcsolatáról, utána tértek rá a viszonyára Andrei Mangrával. Spanic mindkét kérdésre hosszasan válaszolt, és elárulta, ő és Tóth Andi hogy jönnek ki egymással. Interjú.

Chris Pratt szabályos gyűlölethullámot indított el a neten egy szerelmi vallomással

Rich Polk/Getty Images for Disney

A Marvel-filmek világhírű amerikai színésze felesége, Arnold Schwarzenegger lánya közelgő születésnapja alkalmából posztolt soraival szabadította magára az indulatokat. Prattnek az előző házasságából született egy beteg gyermeke, és leírt egy olyan jelzőt, amit úgy tűnik, sokan nem fognak tudni megbocsátani neki. Mi történt? Ebből a cikkből megtudhatod.

Harsányi Levente megszólalt a kirúgásáról: “Volt már ilyen”

A Petőfi rádió teljesen váratlanul jelentette be, hogy Harsányi Leventét és több társát új műsorvezetőkre cserélik. Harsányi Levente most először, a Reggeliben beszélt a történtekről. Videó.

Friderikusz Sándor: Igenis van sajtósa a Friderikusz Produkciónak, egy férfi, aki külföldön él

Miután a MÚOSZ jelezte, hogy etikai vétség történt, Friderikusz közleményben magyarázkodott a Csenterics-ügy miatt. Friderikusz Sándor, akinek a sajtósa egy tavaly elhunyt tévés neve mögé bújva nevezte “kiflitolvajnak” azokat, akik úgy nézik az amúgy ingyen is elérhető podcastokat, hogy nem fizetnek értük, korábban még arról beszélt, hogy bosszúhadjáratot indítottak ellene. A finoman szólva is különös esetről és annak fejleményeiről ebben a cikkben olvashatsz.

Reviczky Gábor és Maurer Dóra is a nemzet művésze lett

Hatan részesültek idén a legrangosabb magyarországi művészeti elismerésben. Mivel a tavalyi átadó elmaradt, a 2020-as évben kiválasztott tizenegy művésszel együtt vehették át a kitüntetéseket pénteken. További információkért katt ide.

Natalie Wood húga szerint Kirk Douglas 17 éves korában megerőszakolta nővérét

Ernst Haas/Getty Images

Lana Wood most megjelenő emlékirataiban arról ír: a találkozót édesanyjuk szervezte meg, és nővére “különösen szép volt”, amikor az anya kirakta Kirk Douglas szállodája előtt. Douglas 1998-as önéletrajzi könyve is említi Natalie Woodot és anyját is, aki ott is fontos szerepben tűnik fel kettejük kapcsolatában. A teljes sztorit itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Egyetlen vendég volt csupán Vitray esküvőjén

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...