Reviczky Gábor elmondta, mennyi a nyugdíja

Startlap - Startlap
Olyan összegről beszélt, amely nagyon kevés lenne a mindennapi élethez. Bulvárösszefoglaló.

Reviczky Gábor elárulta, mennyi a nyugdíja

MTI/Cseke Csilla

A népszerű színész nagy bajban lenne, ha nem választották volna a Nemzet Művészei közé. A lassan 50 éve színpadon álló színész elmondta, mennyi a nyugdíja. Innen megtudhatod.

Kóbor János felesége hírzárlatot rendelt el

Kóbor János felesége, Zsóka kemény, határozott asszony. Amikor a férje múlt héten rosszul lett, ő döntött úgy, hogy azonnal keressék fel a kórházat, mert nem akar kockáztatni. Egész nap csörög a telefonja, mert mindenki azt szeretné tudni, hogy van Mecky. Részletek.

Agyérgörcsöt kapott Lang Györgyi

Lang Györgyi otthonában lett rosszul hétfőn hajnalban, majd rohammentő sietett érte. A Bors Falusi Mariannt kérdezte, mi történt pontosan. Ebben a cikkben elmondja.

Hal a tortán: Völgyi Zsuzsi bugyi nélkül ment vendégségbe

Judy először azt hitte, leesett Zsuzsi bugyija, majd kiderült, hogy ez lehetetlen, hiszen nincs is rajta. Hogy mi is történt ezután, az ide kattintva fog kiderülni. 

Emlékszel még hogy festett Gáspár Zsolti a Győzike show-ban? 14 évvel ezelőtti fotót mutatunk

Gáspár Zsolti önmagát nagyon szívesen mutogatja a kameráknak, de családját féltve óvja a rivaldafénytől. Mutatjuk, mennyit változott az évek alatt az ország első számú sertéstelep-vezetője. A fotókért ide kattints.

Milák Kristóf újra koronavírusos

MTI/Mohai Balázs

A kazanyi rövidpályás Európa-bajnokságról hazatérő magyar úszók közül heten kapták el a koronavírust, köztük van az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Milák Kristóf is. Részletek

Megvan a Konyhafőnök VIP 6. évadának első kiesője

Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé számára nem volt könnyű a választás: Muri Enikő és Gyulai „Fresh” Viki közül kellett választaniuk. Ha kíváncsi vagy, melyiküknek kellett távoznia, választ ebből a cikkből kapsz.

Gáspár Bea kiakadt: beszólt neki a takarítónő

Gáspár Bea mindenre számított, csak arra nem, hogy a házvezetőnő-castingon, a saját otthonában osztják ki. Pedig éppen ez történt a Life TV-n látható Van életünk című realityben. A jelenetről ő maga számol be itt.

Budapesten fog koncertezni Justin Bieber

MTI/EPA/Miami-Dade Büntetésvégrehajtó Intézet

Justin Bieber bejelentette a következő világ körüli turnéját, aminek helyszínei között ezúttal Magyarország is helyet kapott. A pontos dátumot itt találod.

Nyomot hagyhat a baleset Sáfrány Emese arcán

Nemrég súlyos balesetet szenvedett otthonában Sáfrány Emese. A közösségi médiában adott helyzetjelentést az állapotáról. Valószínűleg marad egy heg a sérülése helyén. Íme a fotó.

Ez is érdekelhet

képcím

Csollány Szilvesztertől búcsúzik a tornasport: "Fojtogat a...

képcím

"Akit zavar a rövid szoknya, az ne menjen mazsorettnek" - retró...

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...