Végső búcsút vettek Lang Györgyitől

Startlap - Startlap
Az énekesnő, műsorvezető, színésznő, a Pa-Dö-Dő együttes tagja május 20-án, 66 éves korában hunyt el. Kedd este 7 órakor tartották a búcsúztatóját a fővárosi állatkertben.

“Búcsúzzunk el közösen Györgyitől úgy, ahogy ő akarná és emlékezzünk rá együtt, vidáman” – írta korábban közösségi oldalán  zenésztársa, Falusi Mariann. Arra kérte akkor az emlékezőket, hogy jöjjenek színes ruhában az állatkerti megemlékezés során, és ne hozzanak virágot. “Az erre szánt összeget utaljátok át bármelyik civil szervezetnek, amiről úgy gondoljátok, hogy Györgyi is egyetért a céljaival. A közleménybe írjátok be: Lang Györgyi nevében”.

A Blikk beszámolója szerint a jelenlévők között volt Csonka András, Geszti Péter, Gyurcsány Ferenc, Kulka János, és Szinetár Dóra is. Az eseményen egy Lang Györgyiről készült képet állítottak ki, és lejátszották az énekesnő egyik dalát, illetve utolsó kívánságait is. Ezután pedig megemlékező üzeneteket olvasott fel Fullajtár Andrea és Göndör László.

Falusi Mariann, akivel évtizedekig zenéltek együtt, egy hétfői, ózdi eseményről mesélt, ahol közönség szinte kikövetelt egy Pa-dö-dő dalt, de ő meg sem tudott szólalni, annyira elérzékenyült. Viszont a nézők végig énekelték, tapsolva.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt Máté István, a Mentés Másként Alapítvány elnöke

képcím

Eltemették Matthew Perryt

képcím

Meghalt Szegő András