Kiemelt Hírek 2018. november 06.

Ralisruhában, Ladás felvonulással temetik Milánt, akit halálra gázolt a vonat Székkutason

Startlap Kiemelt Hírek 2018. november 06.
Az édesapa kívánsága az volt, hogy még adhasson egy utolsó puszit elhunyt gyermekének.

Másfél héttel ezelőtt, a székkutasi vasúti átkelőn szörnyű tragédia történt: eddig ismeretlen okokból a lezárt sorompó elé hajtott egy autó, amelynek négy utasát halálra gázolta a vonat. A kocsiban egy házaspár, Sándor és Mónika vitte ikreihez látogatóba a két lány szerelmeit: a 18 éves Gyalog Milánt és Bogdán Ricsit. 

Még vizsgálják a körülményeket, továbbra sem tudjuk, mi történhetett pontosan. Az autót, amiben ültek, lefoglalták a hatóságok. Várjuk az eredményeket, mert még mindig nem tudjuk, miért kellett meghalni a fiunknak

– fejtette ki a Borsnak Milán édesanyja, Andrea. Akár fél évig is eltarthat, mire befejezik a vizsgálatot. Az édesapa, Richárd viszont végre lehetőséget kapott saját végső búcsújára fiától: egy utolsó puszit szeretett volna adni Milánnak, amit egészen mostanáig nem engedtek meg neki.

Sikerült a puszi az én kis Dokimnak. Hideg volt, de apu megpuszilta, mint régen

– fogalmazott az apa. A család már Milán temetésére készül, amire Ladás felvonulást szerveztek, hiszen a fiú komoly Lada-rajongó volt, folyamatosan szerelte autóját, és versenyezni akart. Az autó kipofozásával sosem készült el, de édesapja befejezi, amit fia elkezdett, hogy a kocsival együtt kísérhessék utolsó útjára Milánt.

A felvonulást barátok segítették megszervezni, körübelül 30-100 autó lesz majd jelen, az útvonalról már a rendőrséggel is egyeztettek. A fiút ralisruhában szeretnék végső nyugalomra helyezni, de egyelőre nem találtak megfelelő, 190 centis méretre szabott ruhát.

Nagyon szeretném kérni, ha bárki tud segíteni ebben, az értesítsen minket. Szeretném, ha ezt az utolsó végtisztességet meg tudnám adni a fiamnak

– fejtette ki az apa.

 

Keresés az oldalon