Egy ikerpár szüleit és szerelmeit gázolta halálra Székkutason a vonat - megszólaltak az áldozatok rokonai

Az ikerpár azóta is gyógyszeres kezelés alatt áll, mert nem tudták feldolgozni a történteket.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-27 11:29

Fotó: MTI - Donka Ferenc

Csütörtökön megrázó tragédia történt a Csongrád megyei Székkutas vasúti átkelőjében: a vonat elgázolt egy személygépkocsit, amelynek mind a négy utasa a helyszínen meghalt. A mozdonyvezető már hiába fékezett, nem tudta megállítani a szerelvényt, amely több mint 200 méteren át tolta maga előtt az autót, és benne a 17 éves Ricsit és a 18 éves Milánt – írja a Blikk. A két fiú szerelmeik szüleivel utazott meglátogatni barátnőiket. Születésük óta barátok voltak, testvérekként tekintettek egymásra. A lap értesülései szerint a lányok azóta is gyógyszeres kezelés alatt állnak.

 

Egy ikerpárba voltak szerelmesek, őket mentek meglátogatni Orosházára. A lányok szülei vitték őket, már éppen hazafele tartottak, amikor a tragédia történt. Fiainkkal együtt ők is azonnal meghaltak. Nem tudjuk, nem értjük, hogy történhetett ez! Úgy tudjuk, le volt eresztve a sorompó, és a fények is jelezték, hogy jön a vonat

– fejtette ki Ricsi édesanyja. A fiatal fiú nemrégiben fejezte be az iskolát, és katona szeretett volna lenni. Barátja, Milán álma az volt, hogy az imádott Ladájával profik között versenyezzen.

Állandóan szereltek, mindig csupa olajosak voltak. A mindene volt az autója, szeretnénk majd tőle egy ladás felvonulással méltó búcsút venni

– fogalmazott Milán édesanyja.

A baleset helyszíne tele van mécsesekkel és virágokkal, és a sínek melletti vérfoltok is árulkodnak a tragédiáról. A MÁV közleménye szerint a fénysorompók jól működtek, így továbbra sem érti senki, hogyan kerülhetett az autó a sínekre egy olyan vasúti átjárón, ahol jól belátható a terep, és korábban még sosem történt baleset.

Mai nap hírei

A világ legerősebb és legdrágább chilije Magyarországon terem

magro.hu3 órája

A török elnök elmeorvosi vizsgálatra küldené a francia elnököt

napmintnap.com6 órája

Kovács Kati lehengerlő szépség volt fiatalon - Sosem látott fotók

femcafe.hu6 órája

6 dolog, ami balszerencséssé teszi az életedet

joy.hu8 órája

Új szervet azonosítottak az emberi testben

szimpatika.hu17 órája

Szlávik János elmondta, milyen immunerősítő hatású szereket ajánl most

szeretlekmagyarorszag.hu18 órája

A Real Madrid nyerte az El Clásicót

eurosport.hosszabbitas.hu19 órája

„Elsétáltam cigizni. Az egész az én hibám” – Emlékezés a valaha volt legnagyobb rakétakatasztrófára, amit pont úgy tussoltak el, mint „Csernobilt”

wmn.hu20 órája