Räikkönen 7 milliárdos svájci villájához képest a finnországi luxusháza egy vityilló

Képet és videót is mutatunk a Forma-1-es pilóta lenyűgöző ingatlanairól. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-01-03 13:36

Fotó: Charles Coates/Getty Images

Tudod, hol lakik Kimi Räikkönen? Egy 7 milliárdos svájci házban, ami minden képzeletet felülmúl

Kimi Räikkönen közel 20 éve versenyzik a Forma-1-ben, szóval nyilván senkit sem lep meg, hogy finoman szólva jó körülmények között él. Mindazonáltal 2009-ben egy olyan házba költözött családjával a svájci Baar faluban, ami mögött finnországi ingatlanjai szégyenkezve elbújhatnak. Ebben a cikkben fotókkal és videóval mutatják be Räikkönen luxusházait.

Cipő édesanyja fia 15 évvel ezelőtti halála óta nem látta az unokáit

Bódi László, vagyis Cipő két ikerlányt, Petrát és Rékát hagyta félárván szívrohama után. A Republic frontemberének testvére drámai részleteket mesélt Cipő haláláról, és arról, mi vezetett ahhoz, hogy sem ő, sem édesanyja nem látta azóta a két lányt.

Közös fotó készült Hajdú Péterről és új barátnőjéről, és egyre komolyabbnak tűnik a kapcsolat

Hajdú Péter még mindig szűkszavúan nyilatkozik az új barátnőjéről, akivel először december elején látták egy sportmérkőzésen. Most azonban megjelent róluk egy közös szilveszteri kép, plusz kiderült néhány dolog a lányról és a kapcsolatról.

Kiszel Tünde januári naptárfotója még a szokásosnál is furcsábbra sikerült: felismerhetetlenre photoshopolták

Ha szeretnéd felismerni a képen Kiszelt, akkor erős fantáziára lesz szükséged.

Jáksó László visszatér: a Sláger FM reggeli műsorában, ami állítólag egészen más lesz, mint amit egy ilyen adástól várnánk

Napokon belül teljesen átalakul aSláger FM, és ennek része Jáksó László visszatérése is, aki ezentúl a Sláger Reggel műsorvezetője lesz. A hírről Jákső és a a rádió vezérigazgatója is nyilatkozott: elmondták, milyen nagy változásokra számíthatnak január 6-tól a hallgatók. Ha érdekel a téma bővebben is, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Archie Harrison felvett egy sapkát, és ettől mindenki megőrült: annyi megrendelés érkezett, hogy inkább leállították a gyártást

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Eddig Meghan Markle-t tekinthettük a brit királyi család fő divatdiktátorának, és Archie még csupán 7 hónapos, de máris úgy tűnik, hogy ő lehet az, aki letaszítja anyját erről a dicsőséges trónról. Az történt, hogy a bébiről megjelent egy sapkás fotó, és ezzel akkora roham indult, ami megbénította a ruhadarab gyártását. Ezek után nyilván egyetlen kérdés van hátra: hogy néz ki ez a csodás fejfedő? Hát így.

Sas József elárulta, mi az egyetlen kívánsága

Pénteki születésnapja alkalmából beszélgettek egy keveset Sas Józseffel és feleségével, akik nyilatkoztak a tavaly áprilisi sztrókról, valamint a humorista állapotáról. Továbbá megtudhattuk, mi Sas egyetlen kívánsága.

“Hihetetlen mi van itt” – Kárpáti Rebeka az egyetemen is tanult a kultúrsokkról, de Afrikáig kellett utaznia, hogy rájöjjön, milyen gondtalan az élete

Az Instája alapján Kárpáti Rebeka szilveszter után érkezhetett meg Afrikába, de máris posztolt egy hosszabb írást, mert annyira lesokkolódott attól, hogy bizony a Kongói Demokratikus Köztársaságban nem egészen úgy élnek az emberek, ahogy Európában… Kárpáti fényképes bejegyzését ide kattintva nézheted meg.

Zsidró Tamás karácsony előtt majdnem megvakult

Zsidró Tamás számára az ünnepek előtt tűnt fel, hogy valami nem oké az egyik szemével. Nagy szerencse, hogy nem halogatta az orvos felkeresését, mert elveszíthette volna a látását, ha nem műtik meg. A kálváriájáról a Tények Plusz kamerái előtt mesélt. Íme a videó. 

Az x-faktoros Manuel és az x-faktoros csaja szakítottak 

Manuel és Marschal Edina a műsor során jöttek össze, és nagy lehetett a szerelem, mert egy dalt is érdemelt az egyik adásban. Mégis szakítottak, amiről a lány nyilatkozott. Ha kíváncsi vagy, miként kommentálta a döntést Marschal, akkor itt folytasd az olvasást.

Mai nap hírei

Lassan neki kéne állni férjet keresni, ha nem a selejtből akarsz válogatni!

she.life.hu6 órája

A Real megmutatta, miért kell a 94. percig harcolni

eurosport.hu11 órája

Kikapott és a 3. helyre csúszott a Vasas az utolsó forduló előtt

m4sport.hu12 órája

Videón a pillanat, ahogy becsapódik a másfél hete keringő kínai rakéta

drivemebaby.hu15 órája

„Azt hittem, meg tudom csinálni” – Ma lenne 57 éves Albert Györgyi

wmn.hu17 órája

A Pfizer vagy a Moderna vakcináját kaptad meg? Van egy jó hírünk

promotions.hu19 órája

Újra lehet időpontot foglalni a Pfizerre

444.hu19 órája

Mészáros jobbkeze tett gáláns ajánlatot a Digire

168.hu19 órája