Pofátlan kormánypropagandával köszönti fel a nőket a 'civil' szervezet

Startlap - Startlap
A civilséghez hozzátartozik, hogy a szervezet vezetője egy Fideszes alpolgármester.

Abszolút hiánypótló, végre Semjén Zsolt gondolatait is tartalmazó, 168 oldalas kiadványt jelentetett meg nőnapra a kormányközeli Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) – írja a 444.hu.

Női lélek férfi szemmel

A Női lélek férfi szemmel kiadványt maga Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott mutatta be és ugyan a kötet lényege az volna, hogy „90 művész, sportoló, illetve közéleti szereplő nőnapi üzenete olvasható” benne, erre némiképp várni kell. Hiszen holmi csepűrágók és akrobaták előtt természetesen a hatalom birtokosaié a szó, így a könyv kb. első negyedében kormánypárti potentátok magvas gondolatai olvashatók.

Agitprop

Természetesen a kezdőlökést a civil szervezet vezetője, Király Nóra, Újbuda Fideszes alpolgármestere adja meg, aki már bevezetőjében igyekszik ideológiailag kiokítani a még fel sem köszöntött nőket, hogyasszongya: 

tágabb hazánk, Európa idén választás előtt áll” – segít eligazodni a felköszöntött lányoknak, asszonyoknak, hölgyeknek ebben „a különös korban, amikor legalapvetőbbnek vélt önazonosságainkat mesterséges eszközökkel próbálja egy dekadens világ feloldani, összekuszálni.

Semjén doktor megmondja a frankót

A Biblia és a 2000 éves egyházi tanítás „világosan kijelöli a férfiak és a nők sajátos életfeladatait, kiteljesedésük legbiztosabb útját, mely egymással szoros szövetségben, de nem ugyanazon a pályán képzelhető el. (…) A nők számára ez a pálya hitünk szerint elsősorban az anyaságon keresztül vezet” – tenyerel bele a tutiba nőnap alkalmából a miniszterelnökhelyettes.

Konferencia a parlamentben

A Ficsak Március 8-án nemcsak a felújított propaganda kiadvánnyal jelentkezik, de tart egy konferenciát is a Parlamentben, mintegy 400 meghívott nő részére. „Az esemény célja támogatni a női lét teljességének megélését, egyediségének megőrzését és az abban való kibontakozást.”

Ez is érdekelhet

képcím

Vigyázat: hamis nyereményjáték terjed az Auchan nevében

képcím

Márki-Zay milliós nyomravezetői díjat ajánlott fel, a DK szerint...

képcím

Elvitték a hatos lottó főnyereményét