Kiemelt Hírek 2020. szeptember 23.

Pataky Attila végre megszólalt a koronavírusáról: "Csodákat éltem át a kínban is"

Startlap Kiemelt Hírek 2020. szeptember 23.
Az Edda koronavírussal fertőzött frontembere először nyilatkozott kórházi szenvedéseiről, és ezúttal sem hazudtolta meg magát, igen különös dolgokról beszélt a betegsége kapcsán. Bulvárösszefoglaló.

Pataky Attila végre megszólalt a koronavírusáról: “Csodákat éltem át a kínban is”

Az Edda frontembere most először nyilatkozott arról, milyen szenvedéseken esett át a kórházban, ahol koronavírussal kezelték. Ezúttal sem hazudtolta meg magát, igen különös dolgokról beszélt a betegsége kapcsán. Pataky Attila legérdekesebb kijelentéseit erre a linkre kattintva találod.

Dér Heni a Nyerő Párosban sírva vallotta be, hogy nemrég elvetélt

Párja, Bakos Gergő tiltakozott a vallomás ellen, de Dér Heni mégis beszélni akart a friss sebekről. Videó és további részletek itt

Hargitai Bea: Nem vágyok nagyobb dolgokra, tökéletesen elégedett vagyok az életemmel Prágában

Sokan nem gondolnák, de Hargitai Bea valójában tényleg egy hétköznapi háziasszony. Talán az egyetlen dolog, ami nem mondható teljesen hétköznapinak, az az a tény, hogy “hihetetlenül boldog”. Ebben az interjúban  csehországi mindennapjairól, anyaságról, a többnyelvű családjáról, kisfiáról, szépségápolásról, sportról, főzésről kérdezték Hargitait.

Az állami gondozásban felnőtt Osváth Zsolt olyan szépen beszél az életéről, hogy ezt mindenkinek érdemes meghallgatnia

Kevés embert hallani olyan őszinte derűvel és békével felidézni a nehézségeit, ahogyan azt Osváth Zsolt teszi. Elvileg neki jutott bőven a rosszból, 12 éves korától nagykorúságáig állami gondozásban élt. De szerinte egyáltalán nem a múlt határozza meg az embert. Mivel a téma a LifeTV Bréking című műsorában merült fel, ha megnézed ezt a cikket, videón is meghallgathatod Osváth sztoriját.

Láttad mostanában az Egy rém rendes család Bud Bundyját? David Faustino videón üzent egy magyar rajongójának

Fotó: Aaron Rapoport/Corbis/Getty Images

A Filmbarátok Podcast Twitter-oldalán bukkant fel az a videó, amelyben a kultikus vígjátéksorozat szereplője a műsor egyik, frissen házasodott készítőjéhez szól. Faustino még magyarul is beszélt egy kicsit, gyermekkora óta tud néhány szót. Íme a felvétel.

Járai Máté és Kíra nyitott házasságban élnek: “Vétójog nincs, akkor sem volt, amikor kifejezetten fájt a harmadik fél személye”

Több mint 21 évnyi házasságukból 7 nyitott házasságban telt. Járai Máté és Járai Kíra számára a harmadik felek felbukkanása ugyanúgy nagy érzelmi nehézséget tud okozni, mint bárki másnak, de nyomós okuk volt arra, hogy eltöröljék a romantikus exkluzivitást. Döntésük okairól és arról, hogyan is néz ki náluk ez a nyitott kapcsolat, ebben a cikkben beszélnek.

Farkasházi Réka nyíltan beszélt súlyos önértékelési problémáiról: “Ha tudom, hogy milyen adottságaim vannak, lehet, hogy előrébb jutottam volna”

A Barátok köztöt sokáig bélyegként élte meg, ahogyan azt is, hogy a Színház és Filmművészeti Egyetemre nem vették fel. Farkasházi Réka már büszkén vállalja korát és saját magát, de rögös út vezetett idáig, ugyanis nagyon durva önértékelési gondokkal küzdött éveken át. Olyannyira, hogy ez munkájában és emberi kapcsolataiban is komolyan akadályozta. Minderről ide kattintva találsz egy videót, de akár el is olvashatod a lényeget.

Gáspár Győző Farkas Timiről: Minden képen a tüdeje van kint

Két cikket is ajánlanánk Gáspár Győzővel kapcsolatban, aki most mindannyiunk legnagyobb örömére a Vacsorakirályban szerepel. Az öröm annak szól, hogy most sem hagyta otthon sajátos stílusát. Erre a linkre kattintva megnézheted, milyen az, amikor ételeket kritizál: olyan, hogy még Gordon Ramsay is elbújhat mellette, de az éppen soros szakács, Cseke Katinka mindenképp, a végén már csak a szemeit forgatta. Itt pedig  Farkas Tímeához intézi roppant egyéni megfogalmazásban a kommentárját a fiatal influenszer képeiről.

A Mandalorian főszereplője is Budapestre érkezett: Pedro Pascal a Parlamentnél fotózkodott

Fotó: Amanda Edwards/WireImage

Nemcsak Nicolas Cage, hanem Pedro Pascal, a Mandalorian főszereplőjét alakító színész is megérkezett a magyar fővárosba a The Unbearable Weight of Massive Talent forgatása okán. Pascalt egy rajongója fotózta le az Országház épülete előtt. Íme a kép.

Pásztor Anna: Hálás vagyok a koronavírusnak a sallerért

A koronavírus Pásztor Anna örök optimizmusát is letörte, de egy két évvel ezelőtti barátság, ami egy televíziós műsorban köttetett, megmutatta számára a kiutat. Az énekesnő Mizsei Jáns séffel közösen rock and roll főzőakadémiát indított. Egyikük főzni tud, a másikuk meg lelkes. Pásztor Annával a 24.hu videósorozatában beszélgettek, a felvétel ezen a linken elérhető.

Keresés az oldalon