Kiemelt Hírek 2018. március 28.

Pallavicini Zita és Cseke Katinka újabb közös projektre készül

Startlap Kiemelt Hírek 2018. március 28.
Pallavicini Zita és Cseke Katinka az Ázsia Expressz fotózásán találkoztak életükben először. A látszólag különböző karakterek között szoros barátság szövődött, amit egy titokzatos, új közös munka során is kamatoztatnak majd.

Pallavicini Zita és Cseke Katinka együtt vágott neki az Ázsia Expressz kihívásainak, és a műsor végére jó barátnőkké váltak. Sokakat meglephet, hogy két ilyen különbözőnek tűnő személyiség megtalálja a közös hangot, de a grófnő szerint Cseke Katinka egyáltalán nem olyan, amilyennek az emberek gondolják, és extrém körülmények között könnyebb barátkozni is.

“Olyanokat kellett átélni, meg megoldani együtt, ami az embert mégiscsak összekovácsolja” – mondta a közös élményekről Pallavicini a FEM3 Caféban  “Az embernek van egy belső intuíciója, és a Katinka egy zseniális színésznő, csak beleesett egy ilyen sztereotípiába, hogy mindenki azt mondja, hogy harsány, és hangos, meg ilyesmi, de ő valójában nem ilyen, és pont ezen változtatunk most. Ő egy kiváló színésznő és sokkal többet tud ennél nyújtani” – vélekedik a grófnő, aki azt is hozzátette, hogy a változások kölcsönösek, ő is sokat köszönhet a színésznőnek.

Pallavicini Zita szerint egyáltalán nem véletlen, hogy ő és Katinka találkoztak egymással. Az ázsiai túra utóhatásai mindkettejük életét nagyon jó irányban alakítják azóta is, barátságukat tekintve és szakmailag egyaránt.

A grófnő számára a forgatás ellenére is teljes értékű élmény volt ez az utazás. “Nagyon élveztem az egész ázsiai utat, úgy ahogy volt, és még nem mutattam meg a maximumot, a végén kezdtem csak igazán belejönni” – magyarázta. “Nekem mentálisan nagyon sokat adott ez az utazás, én élveztem azokat a temlomokat, tudtam ott meditálni. Nem voltam folyamatosan ebben a rohanásban, hanem próbáltam nyitott szemmmel járni.”

Arra a kérdésre, hogy szakmailag milyen módon fonódtak össze Cseke Katinkával, sejtelmes választ adott. “Ez egy filmprojekt. Akkora volumenű, hogy most nem mondanék részleteket.”

Címlapkép: Tv2

Keresés az oldalon