Kiemelt Hírek 2019. október 29.

Vajna Tímea elhagyja az országot - elárulta, mit fog csinálni egy évig

Startlap Kiemelt Hírek 2019. október 29.
Nem véletlenül nem jön majd haza. Bulvárösszefoglaló.

“Már most rettegek” – Vajna Tímea elmesélte, mi fog vele történni a tengerentúlon

A filmproducer özvegye költözik, és minimum egy évig nem jön haza, nyomós  okból, de lesz mivel elfoglalnia magát. Részletek itt.

Presser Gábor elárulta a Neked írom a dalt című slágere történetét

PresserZwack Unicum  arca lett, reklámfilm is készült, ennek betétdala a fent említett szerzemény, így a bemutatón felfedte az egybegyűltek előtt, miről szól valójában ez a szám.

A Buckingham-palotának 775 szobája van, de vajon hányat használ ebből a királynő?

Kiss Tibi: A közönség, szegénykém, (…) kénytelen volt végig nézni, hogyan tanuljuk meg azt, amit csinálni szeretnénk

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Quimby frontemberével interjú készült, talán őszi turnéjuk apropóján, de az indok végülis annyira nem is érdekes. Inkább lássuk, miket mesélt Kiss Tibi a fiatalságáról, a zenekar kezdeteiről, a (közös) összeomlásról, és arról, mi történik a jelenben.

VV Aurelio ennyire összeomlott az ítélettől, vagy teljesen idióta?

Aurelio Caversaccio vasárnap este az Instagram-oldalán követői tízezreinek közvetítette, ahogy a sztrádán a saját és a többi autózó életét veszélyezteti, tette mindezt önfeledt kurjongatásokkal kísérve. Nehéz eldönteni, mégis miért tartotta mindezt jó ötletnek a közelmúltban emberrablás miatt börtönre ítélt Bács-Kiskun megyei reality-szereplő.

Törőcsik Mari kifejtette, mi történt vele a kórházban

A Kossuth nagydíjas művésznőhöz múlt pénteken kellett mentőt hívni.

Cseke Katinka menstruáló férfiakat emlegetett a sorkatonaság kapcsán

Várkonyi Andrea három vendége – Cseke mellett Dér Heni és Fresh Andi voltak jelen – arról elmélkedett a Női titok adásában, hogy jó dolog lenne-e a sorkatonaság visszaállítása.

“Úgy érzem magam, mint egy istennő” – Britney Spears videón mutatta meg bikinis testét

Britney Spears 2000-ben, még Justin Timberlake oldalán. (Fotó: Dave Hogan/Getty Images)

Szívesen állítanánk, hogy a kilencvenes években még tinibálványként szuperáló énekesnő jobb formában van, mint valaha, ez azonban nem lenne igaz. Ettől függetlenül az újra és újra mélyre lecsúszó, majd főnixmadárként – alapvetően sikertelenül – felemelkedni próbáló Spears tényleg nagyon jól néz ki, és még az is lehet, hogy ezúttal tényleg képes megtartani ezt a szemmel láthatóan egészséges és boldog formáját.

Az idős pincér állásába került, hogy szelfit kért Emma Thompsontól

Az eset az angliai főváros Brown’s névre hallgató éttermében történt a múlt hét során, és maga a művésznő is nyilatkozott róla. A folytatás itt olvasható.

Salma Hayek teknőssel álcázta gigantikus melleit, nem jött össze

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Salma Hayek külsejéről himnuszt lehetne írni, az 53 éves színésznő túlzás nélkül elképesztően jól néz ki. Ennek tanúbizonysága gondosan kezelt közösségi oldalára feltett legutóbbi fotója, amelyen egy teknőst simogat, de igazából tekintélyes dekoltázsa miatt ez az utolsó dolog, ami feltűnik a képen.

Keresés az oldalon