Nyilvános megalázás és kirúgások: a Víg dolgozói beszéltek Eszenyi Enikőről

Startlap - Startlap
Volt, aki névvel, volt, aki név nélkül beszélt arról, hogy szerinte az igazgatónő miként tartja uralma alatt a Vígszínházat. A színésznő reagált az ügyre. Bulvárösszefoglaló.

Nyilvános megalázás, pánikroham, kirúgások, toxikus légkör: a Vígszínház dolgozói nyilvánítottak véleményt Eszenyi Enikőről

A Vígszínházat 2009 óta vezető Eszenyi Enikő szerződése idén lejár, és a művésznő ismét pályázik az igazgatói pozícióra. Ennek apropóján nemrégiben készítettek vele egy interjút, amelynek megjelenése után a teátrum egyik volt rendezőasszintense megszólalt az intézményben uralkodó, számára megdöbbentő légkörről, ami állítása szerint Eszenyinek köszönhető. Rajta kívül többen, névvel vagy név nélkül megerősítették az elhangzottakat: nyilvános megalázásról és arról számoltak be, hogy Eszenyi Enikő hatáskörén túllépve abszolút kontroll alatt tartja a Vígszínházat. Eszenyi reagált az ügyre. Részletek itt.

Berki Krisztián virág helyett inkább egy BMW-t vett a feleségének nőnapra

Nemcsak Mazsi, hanem Berki kislánya, Nati is kapott valami szépet a lányok nagy napján. Mindezt Berki Mazsi büszkén mutatta meg az Instáján egy lelkes szöveg kíséretében. 

 

Két celeb is felkerült a NAV legnagyobb adótartózóinak listájára

Ismét közzétette a legnagyobb adósainak listáját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A tavalyi év negyedik negyedévében 86 adózónál állapítottak meg jelentős összegű adóhiányt, amely magánszemélyeknél legalább 10 milliós, más adózóknál pedig minimum 100 milliós tartozást jelent. Az ismertebb nevek közt szerepel két olyan személy, akikről mi is rendszeresen írunk, és akiknek az egyike nem éppen visszafogott költekezéséről ismert. Ha kíváncsi vagy, kikről van szó, akkor itt folytasd az olvasást.

Cseke Katinka súlyán röhögtek a Nicsak, ki vagyok legutóbbi adásában

Kajdi Csaba és Ganxsta Zolee remekül szórakoztak a fogyókúrázó Cseke Katinkán. Ebben a cikkben videón nézheted meg, miként gúnyolták a színésznőt.

“Egy precíz székely ember vagyok” – Ambrus Attila fillérre pontosan tudja, mennyit rabolt

MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

Debreczeni Zita elárulta születendő gyermeke nemét

A pár Debreczeni terhességéhez hasonlóan a baba a nemét is az Instagramon jelentette be, egy hasonlóan alaposan megkonstruált képpel. Íme a fotó.

 

Csepregi Éva egy különleges műtéten esett át

A Neoton Família énekesnője évek óta fájdalmaktól szenved, és több operáció után most egy speciális eljárástól reméli a gyógyulást.

 

Csőre Gábor merőben új szerepben próbálja ki magát

Adam Sandlerállandó magyar hangja egy, a szinkronizálástól eléggé távol álló, és igen komoly feladatot kapott. Minderről bővebben itt írnak.

Videóinterjú készült Ember Márkkal: 13 érdekes kérdésre válaszolt

Fotó: MTI/Mónus Márton

Már 15 évesen szerepelt Stohl András oldalán, 2017-ben végzett az egyetemen, majd a Vígszínház társulatának tagja lett. A színházért kevésbé rajongó közönség főleg tévésorozatokból (Oltári csajok, Egynyári kaland, A tanár) ismerheti Ember Márkot. A fiatal tehetséggel most készült egy videóinterjú, amelyben Ember Márk 13 villámkérdésre válaszolt. A beszélgetést erre a linkre kattintva nézheted meg.

Shane Tusup és Vajna Tímea után az RTL is bekeményített: Hide the Pain Haroldot rejtette a maszk

A RTL-en futó Álarcos énekesben lelepleztek valakit, akire még annyira sem számíthatott senki, mint Hosszú Katinka férjére vagy Andy Vajna özvegyére. Tusuphoz hasonlóan olyan emberről van szó, akit nem mindenki ismert fel, pedig a világ egyik legkülönlegesebb karrierjével büszkélkedhet. Kicsoda Hide the Pain Harold? Ebből a cikkből kiderül.

Ez is érdekelhet

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Vidékies beszéd, hangos nyelés, csámcsogás: a Nyerő Páros...

képcím

Schobert Norbiék újraházasodtak: Rubint Réka gyönyörű...