Curtis kiszámolta, mennyi pénzt drogozott el - maga is megdöbbent az összegtől

Startlap - Startlap
Kamerák előtt kezdett fejszámolásba a rapper. Bulvárösszefoglaló.

Amint kimondta, a hatalmas összegtől maga is megdöbbent

Csak a napokban tudatosult Curtisben, hogy nyolcéves drogfüggősége alatt rengeteg pénzt kokainozott el. Ha érdekel, mekkora összegről van szó, ebből a cikkből kiderül.

Bud Spencer legcsodálatosabb pofonjai

Fotó: Gianni Ferrari/Cover/Getty Images

90 éve született Bud Spencer, a magyarok egyik kedvenc színésze. Ha végigtekintünk a 2016-ban elhunyt művész filmes pályáján, értékelhetjük flegmatikus játékstílusát, komikusi vénáját és a karakterei által elmondott aforizmákat, de ismerjük el, gyerekkorunkban elsősorban a rosszfiúknak nagykanállal kiosztott nyakleveseivel és más erőszakos megmozdulásaival ragadott magával. Ezek legjavát nézheted most újra ebben a cikkben.

Cseke Katinka fürdőruhában, gigafogyása után mutatta meg bomba alakját

Évek óta küzdött súlyproblémákkal Cseke Katinka, aki most már büszkén jelenti ki magáról, hogy bombaformában van, hiszen több mint 30 kilót fogyott. Az óriási változáson keresztülment, 48 éves színésznő először vállalt fürdőruhás fotózást.

Ábel Anita nagy bejelentést tett

Nem hirtelen elhatározás volt ez részükről, egy ideje már érezték, hogy mindkettőjüknek jobb lenne, ha véget vetnének nem működő házasságuknak – árulta el egy interjúban Ábel Anita. A műsorvezető életében most új szakasz kezdődött, ha érdekelnek a történtek, olvasd el a lenti cikket.

Kiderült, mikor és hol lesz Terry Black temetése

iStock

A szeptember közepén meghalt transzvesztita előadóművész tetemes adósságot hagyott hátra. Egy ideig úgy tűnt, Terry Blacket közös sírba fogják temetni. Gyermekei gyámja meséli el, hogyan sikerült rendezni a helyzetet, és arról is beszámolt, mikor, hol és milyen szertartás szerint vesznek majd végső búcsút Terry Blacktől.

Jakupcsek Gabriella a korábbi munkájáról: Az a legalja volt

Jakupcsek Gabriella egy korábbi műsoráról, az Igazság ára című vetélkedőről osztott meg kulisszatitkokat.

Az a legalja volt azt hiszem, a bulvár televízió szerkesztésnek

– fogalmazott a műsorvezető. Elmondása szerint megviselte, hogy kínos helyzetbe hozta a versenyzőket, és a szerkesztők őt is gyakran átverték. Ha érdekel, miért nem hagyta ott Jakupcsek a műsort, olvasd el a lenti cikket.

Fehérneműben szelfizett Melanie Griffith

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Kulka afáziával küzd

A színész a Magyar Narancsnak beszélt a felépüléséről, magánéletéről és a színházba való visszatérésről.

Felesége évtizedek óta rajong Bodrogi Gyuláért

8 éves volt, amikor szülei elvitték a József Attila Színházba, ott látta először színpadon Bodrogit. Vass Angéla akkor a fejébe is vette, hogy a színész felesége lesz. Sokan bolondnak tartották, de végül mégiscsak neki lett igaza. Ha érdekel, hogyan lettek egy pár, olvasd el az alábbi cikket.

Aleska sírva fakadt

A negyedik párosnak is búcsúznia kellett a Nyerő Páros versenyétől, akik ezúttal Aleska és párja, Hornyák Ádám voltak. A veszélyzónába Fluor Tomiékkal kerültek, de 2-1 arányban alul maradtak velük szemben.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...