Oszvald Marika: Egy szál bugyiban csúszok-mászok négykézláb a kertben

Startlap - Startlap
Demcsák Zsuzsa megmutatta indiai férjét, Curtis újra iszik, Harsányi Levente már nem él együtt családjával, Jolly és Suzy elhallgatta az igazat a szakításról. Bulvárösszefoglaló.

“Maga a gyönyör” – Oszvald Marika bugyiban kertészkedik

Oszvald Marika érdekes személyiség: miközben kiemelkedő szakmai érdemeit felsorolni se könnyű (Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja), gyermeki élvezetet nyújtanak számára az egyszerű, természetes dolgok. Ilyen  a kertje is, amelyről már sokszor sok helyen hangoztatta, mennyire imádja.

Az viszont, hogy ezt az örömöt kvázi pucéran is gyakorolja, csak most árulta el, méghozzá egészen pazar megfogalmazásban. Ebben a cikkben  betekintést nyerhetsz a művésznő élvezkedésébe. Kattintani melegen ajánlott, már csak azért is, mert kiderül, milyen járulékos előnyökkel járhat egy jó kis ruhátlan dugványozás.

Demcsák Zsuzsa megmutatta indiai férjét, aki “szinte nem is ember”, de embersége elképesztő

Pár héttel ezelőtt felröppent a hír, hogy  Demcsák Zsuzsa férjhez ment, aztán a nászutat is megszellőztették, de akkor még a műsorvezető azt mondta: “a magánéletemmel kapcsolatban nem nyilatkozom”. Szerencsére azóta meggondolhatta magát, hiszen jelenleg a Story magazin címlapjáról Demcsák magánélete ordít, az ő saját tolmácsolásában.

Demcsák Zsuzsa 2014-ben, a Mokka felvétele előtt a stúdióban. (Fotó: MTI/ Mohai Balázs)

Demcsák Zsuzsa nemcsak közös fotókon mutatta be indiai férjét, hanem zavarbaejtő rajongással mesélt a férfiról, ráadásul elég különös dolgokat. Például azt, hogy “szinte nem is ember”, de embersége mégis elképesztő, meg azt, hogy mindenkettejük számára elsődleges kérdés volt, hogy a gyerekei is elfogadják az új férfit, ehhez képest ők még soha nem találkoztak vele. Szóval egy igazán érdekes riportról van szó, olyan lebilincselő információkkal tűzdelve, minthogy miként ismerkedtek meg egymással, hogyan tudnak kommunikálni, na és persze a lánykérésről is mindent megtudhatunk

Curtis visszaesik? Fotón és videón, ahogy újra alkoholizál

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ma is rossz az időnk hála az istennek☀️😊❤️ @krisztike.09.26

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Curtis négy hónappal ezelőtt vonult be az elvonóra, ahol elvileg mindent letett, az alkoholt is. A leendő apa napokban közzétett posztjaiban azonban pálinkáspoharak is megjelentek, amiből feltehetően nem vizet hajtott le a rapper rutinosan gyors mozdulattal. A következő cikkben fotón és videón nézheted meg, ahogy Curtis újra italozik, továbbá azt is megtudhatod, miért aggasztja mindez az addiktológus szakértőt

 

Jolly és Suzy elhallgatta az igazságot a szakításukról

Jolly eleinte még csak annyit mondott, nincs minden rendben a házasságával, később már az is kiderült, hogy már válásról van szó. Most viszont Suzy elárulta, hogy valójában egy jelentős tényt elhallgattak a szakításukról.

Harsányi Levente és felesége külön is van, meg nem is

Harsányi Levente magánéletéről nem gyakran hallani, most azonban mégis beszámolt arról, hogy már nem él együtt feleségével és két gyermekével. De a dolog korántsem ilyen egyszerű, ugyanis együtt is vannak, meg nem is – mondja a rádiós. Hogy ez pontosan mit jelent, azt a következő cikkből megértheted. 

Videón, ahogy egy 93 éves veterán férje társaságában flörtöl Melania Trumppal 

Fotó: Aaron P. Bernstein/Getty Images

Ha nem lenne ön, én pedig 20 évvel fiatalabb lennék…

– kezdte Thomas Cuthbert, egy 93 éves veterán, miközben az Egyesült Államok elnöke felé fordult, akinek oldalán ott állt neje, Melania. Az idős úr bókját roppant jól fogadta Trump. A következő cikkben videón is megnézheted a jelenetet, beleértve Trump reakcióját.

Hamarosan háromszoros apa lesz Homonnay Zsolt

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Macskadémon – @karafiathorsolya és Bella Máté fergetegesen mulatságos horror vígmusicaljének hősei Orsi, Máté bácsi, egy rozzant, öreg alkoholista, Bori néni, a szerelemre éhes, mindig felcicomázott idős hölgy, valamint András, az örökké depressziós újságíró, továbbá a címszereplő. Rendező: @gottinger . Március 16., 18., 22., 23., 24. (19.00) @operettszinhaz 📷 Homonnay Zsolt, Szemenyei János @gordoneszter #macskadémon #operettszinhaz #bemutató #előadás #színház #karafiathorsolya #író #költő #bellamate #zene #zeneszerző #vígjáték #musical #mulatságos #öreg #alkoholista #bácsi #szerelem #idős #hölgy #depresszió #újságíró #albérlet #macska #ház #rontás #szerelő #orvos #lakógyűlés #élet #pokol #lakotars #gordoneszter #színész #homonnayzsolt #oszvaldmarika #pelleranna #faragoandras #balintadam #szemenyeijanos #gottingerpal #rendezők

Papageno.hu (@papageno.hu) által megosztott bejegyzés,

Nagy hírt közölt Homonnay Zsolt: a Budapesti Operettszínház művésze és táncos szerelme, Földesi Anita harmadik gyerkemüket várják. A következő cikkből megtudhatod, hogyan fogadja az új helyzetet Homonnay.

 

8 hónap alatt mínusz 40 kiló, plusz rengeteg izom: rá se lehet ismerni a konyhafőnökös Forási Ákosra 

Szerdán derült ki, hogy két társával együtt Forási Ákos az egyik, aki A konyhafőnök című műsorban a 10 milliós főnyereményért teheti próbára konyhai tudását. Sokan nem tudják, de Forási nem mindig nézett ki úgy, ahogyan most. A nagy változás igazából nem is olyan régen történt, nyolc hónappal ezelőtt az angliából hazaköltözött szakács még 40 kilóval nyomot többet. Az alábbi írásban fény derül arra, hogyan történt a nagy életmódvátás, amit két elég meggyőző fotóval illusztráltak.

Ez is érdekelhet

képcím

Az America’s Got Talent zsűrije állva tapsolta a hollókői...

képcím

Soma Mamagésa gondolkodott, aztán kiválasztott egy...

képcím

Kitalálod, melyik budapesti kerületben járunk? Kvíz a...