Orbánt legkisebb lánya is elkísérte Donald Trumphoz

Startlap - Startlap
Orbán Flóra több videón látható Floridában Donald Trump és Melania Trump társaságában.

Megtiszteltetés volt Orbán Viktort és kedves lányát, Flórát vendégül látni tegnap este Mar-a-Lagóban. Viktor nagyszerű vezető és az egész világon tisztelik. Magyarország biztonságos ország a szigorú bevándorlási politikája miatt, addig így is lesz, amíg ő vezeti

– írta közösségi oldalán Donald Trump, miután találkozott a magyar miniszterelnökkel. 

Orbán Flóra korábban nem mutatkozott politikai eseményeken, a most 19 éves lány a sajtóban utoljára akkor szerepelt, amikor édesapja a szalagavatójáról posztolt

– írja a hvg.hu. Az Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban azonban ismét látható, ahogy fekete estélyi ruhában a kormányfő társaságában megérkezik a volt amerikai elnök floridai házába, majd vált néhány szót Donald Trumppal.

 

Orbán Viktor pénteken utazott az Egyesült Államokba, hogy tárgyaljon Donald Trumppal. Az útra vele tartott Szijártó Péter külügyminiszter és Orbán Balázs politikai igazgató. A miniszterelnök először Washingtonban jelent meg Heritage alapítvány vendégeként, amelyet követően a helyi magyar nagykövetségen folytatott megbeszélést Steve Bannon médiaszemélyiséggel, Donald Trump tanácsadójával. Ezután utazott Trumphoz a floridai Mar-a-Lagóba. Orbán Viktor a jelenlegi amerikai kormány képviselőivel nem találkozott.

A floridai program részeként Orbán Viktor vacsorán és koncerten vett részt. Orbán Flóra a miniszterelnök Insta-sztorijában is felbukkan, az esti koncerten az első sorban ült. Orbán Viktor az eseményen kézcsókkal üdvözölte lányát, Donald Trump feleségét, Melania Trumpot pedig egy csokor virággal köszöntötte.

Címlapkép: AFP PHOTO / PRESS OFFICE OF THE HUNGARIAN PRIME MINISTER

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Holnap feljelentem Orbán Viktort - A hét hírei...

képcím

Ódor Lajos Orbán Viktor kijelentéséről: "Nagyon nem szerencsés"

képcím

Orbán: Baloldali, háborúpárti ember követte el a merényletet...