Oszter Sándort nem kedvelik a falujában

Amikor a faluba költözött, még nagy köztiszteletnek örvendett, az évek során azonban alaposan megváltozott a színészről a helyiek véleménye, állítólag sokaknak tartozik pénzzel.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-23 16:12

A 2600 lelket számláló Diósjenőn szinte mindenki ki nem állhatja Oszter Sándort. A Bors munkatársa ellátogatott a településre, hogy kikérje a falusiak véleményét híres szomszédjukról. Oszter illegális mesterséges tórendszere nemrég majdnem elöntötte a környező területeket, csak a rendvédelmi erőknek és a speciális búvároknak köszönhetően nem történt tragédia. De a közutálatot nem csak ezzel vívta ki magának a művész, aki már ritkán látható a diósjenői utcákon.

“Itt már senki sincs jóban vele. Nem nagyon járkál a faluban, sokaknál kihúzta a gyufát. A főúti közértbe még elmegy whiskey-ért, de máshová már nem tér be” – vázolta a helyzetet a színész közelében élő egyik lakos, aki már 35 éve ismeri Osztert.

A lapnak a férfi elmondta, hogy Oszter állítólag több helyi vállalkozónak nem fizette ki a munkadíját. “A falu nagy embereitől kezdve a kőművesig már mindenkit átejtett errefelé ez az ember. Nem fizetett a munkákért. Az sem tudom, még hogy mer itt élni. Ki nem állhatjuk!”  

Oszter Sándor már évekkel ezelőtt felbőszítette Diósjenő népét felelőtlen állattartásával. “Istállók sorát húzta fel a majd négy hektáros területén, elcsúfítva a környező telkek kilátását. És korábban hetven struccot hozatott a birtokára, akik mind egy szálig elpusztultak. Hát, mi ez, ha nem állatkínzás?” – tette fel a költői kérdést egy másik lakos, aki azt is elárulta, hogy a színész szenvedélyes vadász hírében áll, és a vadakkal etette meg az elpusztult nagytestű madarakat.

A legnagyobb botrányt természetesen a Jenői-patakkal kapcsolatos ténykedése váltotta ki. “A patak körüli patália miatt rettegünk, és nem érti meg! Veszélyben érezzük az otthonainkat, az épp kertben játszó gyermekeink életét!” – fejtette ki dühösen egy sokadik helybéli.

A lap Oszter Sándort is felkereste. “Nem tudom, hogy ki és miért terjeszti ezeket rólam, de azon vagyok, hogy mihamarabb kiderítsem” – reagált a vádakra a művész.

Címlapkép: MTI/Komka Péter

Címkék:

Oszter Sándor

Mai nap hírei

Elhunyt Adorján Gusztáv nyíregyházi kórházigazgató

demokrata.hu3 órája

Elérhető a Windows 10 őszi nagy kiadása

itbusiness.hu6 órája

Lassan semmi értelme figyelni Müller Cecília adatait

ezalenyeg.hu6 órája

A koronavírus sem áll a Black Friday útjába

gsmring.hu9 órája

Ii. Erzsébet felkészült lemondására, de nem fiának akarja átadni a trónt

femcafe.hu9 órája

Gólt lőtt a Fradi a Barcelonának a Camp Nou-ban, de simán kikapott az első Bajnokok Ligája-meccsen

szeretlekmagyarorszag.hu11 órája

Miért gyárt papír szívószálat a tánckirálynő?

transpack.hu11 órája

Ugye nem felejted el? Minden, amit tudnod kell a hétvégi óraátállítás kapcsán!

joy.hu13 órája