Kiemelt Hírek 2018. június 11.

Oroszlán Szonja mentette meg Gór Nagy Mária férjének az életét

Fruzsi Kiemelt Hírek 2018. június 11.
Gulyás Buda véresen, eszméletlenül feküdt, amikor megérkezett az "őrangyala".

Gór Nagy Mária férje, Gulyás Buda rendező, operatőr súlyos motorbalesetet szenvedett hétfő este, és csak a szerencsén, illetve Oroszlán Szonján múlt, hogy sérüléseibe nem halt bele – adta hírül a Bors. A 69 éves filmes Dobó Kata Kölcsönlakás című vígjátékát forgatta épp Fóton, ahonnan motorral indult haza budai otthonába.

Az út kö­zepén feküdt eszméletlenül, véresen, mellette az összetört, többmázsás motorja.

– mondta a stáb egyik tagja. Így talált rá Gulyásra nem sokkal később kolléganője, aki azonnal hívta a mentőket. A lap úgy tudja, a férfi agyrázkódást szenvedett, valamint rengeteg zúzódást és nyílt sebet szerzett. Ennek ellenére azóta már újra munkába állt, ugyanis nem szeretné, ha miatta csúszna a film.

Gór Nagy Mária, aki gyerekkora óta ismeri Oroszlán Szonját megerősítette a hírt, de igen szűkszavúan nyilatkozott. “Nem tudok eléggé hálás lenni Szonjának, amiért megmentette Buda életét. Szerintem ő volt Buda őrangyala, a sors keze, hogy emiatt a szerep miatt hazautazott Amerikából” – mondta a színésznő.

Gulyás Buda, a híres operatőr nevéhez olyan filmek fűződnek, mint például a Három testőr Afrikában, a Privát kopó vagy a Hamis a baba.

Keresés az oldalon