Tízmilliós csalással vádolják Kozsót, öt év börtönt kaphat

Startlap - Startlap
A hatóságok szerint Kozsó egy volt alkalmazottjától kért kölcsön évekkel ezelőtt, a nő pedig később hiába követelte vissza a pénzt. Kozsó ügye mellett Vágó István és Nagy Feró vitájától hangos a bulvársajtó, de Janicsák Veca és férje nyilatkozata, Stohl Andrásék babavárása is adta a témát. Heti bulvárösszefoglaló.

Tízmilliós csalással vádolják Kozsót, öt év börtönt kaphat

A vád szerint Kozsó még 2015-ben kért kölcsön tízmillió forintot egy volt alkalmazottjától, hogy kialakítson egy bárral együtt működő hostelt – a sértettnek pedig 50 százalékos részesedést ígért a későbbi bevételből -, ám vissza már nem fizette a pénzt.  A zenész ügyvédje azt mondja, nincs már tartozás. Bővebben.

Vágó István Nagy Ferónak: Egy nagy büdös francot kussolok

Németh ”Lojzi” Alajos Artisjus elnöknek való kinevezése kapcsán különbözött össze Nagy Feró és Vágó István. Előbbi meglehetősen indulatosan reagált Vágó szavaira, és „bukott basszusgitárosnak” nevezte. A kvízmester most válaszolt a zenésznek. Ha érdekel, kattints ide.

Novodomszky Éva kitanulta a pékszakmát és tésztagyárat alapított

Novodomszky Éva évek óta nem él együtt a férjével, a szicíliai származású Salvóval, ám nagyon jóban vannak, a közös vállalkozásuk nemrég szintet lépett. Részletek.

Végleg bezárta tanodáját Gór Nagy Mária

Még a koronavírus miatt zárt be a legendás tanoda, most azonban eldőlt, hogy nem is nyit ki újra. Van viszont más terület, ahol Gór Nagy Mária folytatja. Ha kíváncsi vagy mi az, kattints ide.

Ábel Anita és Bereczki Zoltán is bocsánatot kért Győzikétől

A két műsorvezető pár perc eltéréssel ismerte be a közösségi oldalán, hogy emberileg és szakmailag is hibázott a Gáspár Győzővel készített interjú során.  Az előzményeket és Ábel Anita bocsánatkérő szavait itt olvashatod el, Bereczki Zoltán reakcióját pedig itt.

Stohl András a babavárásról: “Hatalmas öröm volt, hogy ilyen szeretettel fogadta a család”

Amikor az 54 éves színművész csütörtökön bejelentette, hogy három lánya és egy fia mellé érkezik ötödik gyermeke, kizárólag a babavárás tényét osztotta meg egy közös pocakos fénykép társaságában felesége oldalán. A Mokka reggeli adásában azonban már jóval bőbeszédűbb volt a házaspár, Vica még arra is kitért, a büszke kispapa hogyan tudta meg a nagy hírt. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Janicsák Veca férje üzent feleségének: Szomorú, hogy fontosabb volt a videoklip népszerűsítése

Az énekesnő hosszú szünet után a minap interjúban árulta el, hogy rákkal diagnosztizálták, méheltávolításon esett át, és rég elvált a férjétől. Ladányi Jancsó Ábel kiakadt, részben cáfolta felesége állításait, és megüzente neki: vegye tudomásul, hogy kislányuknak “apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki”. A férj nyilatkozata itt olvasható.

Tényleg válik Istenes Bence és Csobot Adél? Megszólalt a pár menedzsere

Egy bulvárhírekkel foglalkozó zárt Facebook csoportban roppant határozott bejelentésként röppent fel a hír, hogy a Csobot-Istenes házaspár is követi 2022 nagy trendjét, és elválnak. Mindezt – közölte a titokzatos forrás – kedden már olvashatjuk is a lapokban. A Bors utánajárt az értesülésnek. Részletek.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor: “Utoljára szerepelünk együtt házaspárként”

Az utóbbi időben számos pletyka keringett arról, hogy zátonyra futott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága, ám egy rövid nyilatkozatot leszámítva, ők egészen idáig nem reagáltak a hírek kapcsán. Most, a terveik szerint utoljára beszéltek a magánéletükről. Ha érdekel, milyen meglepő bejelentést tettek, erre a linkre kattints.

“Nekem nincs senkim” – Fodor Zsóka végrendeletet írt: egy ismert ember lett az örököse

A pár hónap híján 80 éves színművésznő, akinek nincsen sem férje, sem gyermeke, egyetlen emberre hagyja minden vagyonát, ugyanis kötött egy különleges megállapodást. Fodor Zsóka meglepő döntéséről ebben a cikkben írnak.

Borítókép: Smagpictures.com / Anna Pál

Ez is érdekelhet

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt

képcím

40 kilót fogyott a Família Kft. sztárja

képcím

Hajdú Pétert kitessékelték a Szigeten az RTL VIP-részlegéből