Hajdú Péter egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni a Berki Krisztián "üzenetét" tolmácsoló halottlátó

Startlap - Startlap
Hajdú Péter olyan kérdéseket tett fel a haláleset óta rendszeresen nyilatkozó nőnek, amikre a válasz nem derülhetett ki a médiából. Kiss Kató meg közölte, hogy "a lélek soha nem fogja azt mondani, amit te hallani akarsz". Bulvárösszefoglaló.

Hajdú Péter egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni a Berki Krisztián “üzenetét” tolmácsoló halottlátó

Kiss Kató végre valahára személyesen is átadhatta a tragikusan fiatalon elhunyt médiasztár Hajdú Péternek szóló állítólagos üzenetét a LifeTV stúdiójában. Hajdú közölte, ő istenhívő, majd azt kérte a haláleset óta többször nyilatkozó nőtől, hogy győzze meg a levél tartalmának valódiságáról. Ez sajnos már nem jött össze Kiss Katónak. Videó.

Régi modellfotók kerültek elő Voksán Virág gyerekeinek eddig titkolt apjáról

Miután Voksán elvitte magával a Drágám add az életed! stúdiójába Valentényi Lászlót, azt mondta, győzködnie kellett erről párját, mivel a férfi “soha nem akart szerepelni”. Ezt az információt annyiban egészítenénk ki, hogy Valentényi 2015-ben talán még nem tartózkodott annyira a szerepléstől, mert a tatabányai Vértes Center bevásárlóközpont magazinjában az ő fotói virítanak. Részletek.

Schobert Norbi kisfia fogyókúrás képeivel bizonygatja, milyen jó az Update

A fitneszguru legkisebb gyermeke fogyásának előtte-utána fényképeit posztolta ki Norbi, nem felejtve el megemlíteni, hogy Zalán egy éve kizárólag a családi vállalkozás termékeit fogyasztja. Ugyanakkor az is kiderült, hogy a 11 éves fiút csúfolták az iskolában, és ő maga vállalkozott az életmódváltásra. Bővebben.

Oroszlán Szonját nem hívják a magyar rendezők: “Én mindenkit végighívok, mindenkinek elmondtam, hogy itthon vagyok, dolgoznék bármiben”

A korábban rendkívül sokat foglalkoztatott színésznő két évvel ezelőtt költözött haza az Egyesült Államokból, mégis csak külföldi produkciókban sikerült munkát találnia. Oroszlán Szonja a 20 perc őszintén című műsorban, hazugságvizsgálóra kötve adott interjút. Videó és további részletek itt.

A Rumour by Rácz Jenő lett az Év étterme

YouTube/index.hu

Az Audi – Dining Guide Év étterme díj az ország egyik legnívósabb gasztronómiai elismerése, ezt nyerte meg az idén a celebséf első magyarországi étterme. Rácz Jenő éttermének nemcsak a minősége, de a koncepciója is különleges – erről, valamint a díjról és a további nyertesekről ebben a cikkben olvashatsz.

Csobot Adél és Istenes Bence meglepő fotókat posztoltak

Az év elején még házassági problémáikról szóltak a hírek, de legújabb képeikről már egy nagyon szerelmes pár köszön vissza, akik – Csobot és Istenes Olaszországban jártak – akár a helyi turizmust népszerűsítő kampány részei is lehetnének, annyira boldogok. Galéria.

Elhunyt a Kórház a város szélén főorvosa, Josef Abrhám

Az utolsó éveit súlyos egészségügyi állapotban eltöltött cseh színész 82 éves volt. Abrhám munkásságáról és halálának körülményeiről itt írnak.

Agárdi Szilvi megmutatta szerelmét

Agárdi hónapokon át arról nyilatkozgatott, hogyan környékezik meg őt különféle férfiak, meg arról, hogy nem áll készen egy új kapcsolatra. Legfrissebb bejegyzésében azonban összeöltözve, egy réten pózolnak Gergellyel. Íme a fotó.

Alföldy Anna sírva fogadta a zsűri kritikáját A Konyhafőnökben

Szerintem én az életemben nem kaptam úgymond ekkora elismerést

– fogalmazott Hajdú Péter exbarátnője, és közben folytak a könnyei. A jelenetért erre a linkre kell kattintani.

Célt ért az Amber Heard elleni petíció: kivágták a karaktere fontos jeleneteit az Aquaman 2-ből

Jason Merritt/Getty Images

Johnny Depp exnejével szemben szabályos hadjárat indult, miután elkezdődött a per, amelyet a színész rágalmazásért indított az őt bántalmazással vádoló Heard ellen. Heard állításait egyre kevésbé tartják hihetőnek, és ennek már a filmvilágban is megszületett a következménye. Az ügyről és annak fejleményeiről itt írnak.

(Címlapkép: YouTube/LifeTV)

Ez is érdekelhet

képcím

Tüntetők és rajongók várták Johnny Deppet - elstartolt a 76....

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...