Novák Katalin úgy nézett ki a 100. Magyar Derbyn, mint aki II. Erzsébet trónfosztására készül

Startlap - Startlap
A köztársasági elnök szó szerint királynői volt a lóversenyen, ahol a szüleit is megmutatta a nyilvánosságnak. Bulvárösszefoglaló.

Novák Katalin úgy nézett ki a 100. Magyar Derbyn, mint aki II. Erzsébet trónfosztására készül

A köztársasági elnök szó szerint királynőien festett, simán elvegyülhetett volna az angol uralkodó közvetlen környezetében is egy helyi sportversenyen, annyira komolyan vette öltözékével a lovassport hagyományait. Erre a linkre kattintva nemcsak Novák Katalinról, hanem szüleiről is találsz fényképeket, ugyanis az ő társaságukban érkezett a Kincsem Parkba.

Sőt, Oroszlán Szonja is a helyszínen volt, aki eleganciában alulmaradt Novák Katalinhoz képest, ugyanakkor ő is nagyon kitett magáért, és egy rakás fotót posztolt a jelenéséről. Íme.

Járai Máté: Anyagilag is nagy érvágás volt, hogy lekerültem a képernyőről

Nem panaszkodni akarok, de…

– kezdte a Reggeli műsorvezetője, amikor elárulta, milyen mértékben csökkentette a fizetését a csatorna, miután egy hónapra eltiltották a képernyőről. Járai Máté azt mondja, neki is meg kellett tanulnia, hogyan kell viselkedni “ebben a kegyetlen világban”. Részletek.

Liptai Claudia: Gyerekkoromban maximum havi egy Sport szeletre volt pénzünk

A konyhájában “csend, rend és fegyelem” uralkodik, a bolti sütemények és tejszín az ellenségei, és meglepő módon sem Pataki Ádám, sem ő nem szokott sütögetni otthon. Na de vajon miket vásárol, miket főz, és miket eszik egy olyan család, ahol két cukrász is van? Liptai Claudia interjúban mesélt konyhai titkaikról, nagy kedvenceikről, a tabukról és egyéb szokásaikról.

Berki Mazsi határozatlan időre külföldön marad

Berki Krisztián özvegye kislányával együtt egy tábor kedvéért utazott Balira, onnan viszont aztán egy elég különös üzenetet tett közzé, amelyből kiderült, hogy nem tervezi a hazautat. Bővebben.

Furcsa házimunkával bízták meg György herceget a nyárra

Pool/Samir Hussein/WireImage

Hiába áll a brit trónöröklési rend harmadik helyén, és válik egy napon majd minden valószínűség szerint királlyá, a nyolcéves György sem úszhatja meg, hogy besegítsen az otthoni feladatokba. Tekintve azonban, hogy a palotát kiszolgáló irdatlan méretű személyzet minden hagyományos feladatot elvégez, Vilmos és Katalin fia nem mindennapi módon veszi ki a részét a háztartási munkákból. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kígyózó sorokban várakozott a tömeg Ördög Nóráék új boltja megnyitóján

Vasárnap délelőtt megkezdte működését a Nekem a Balaton Füred, amely az Ördög-Nánási házaspár harmadik egysége a tó partján, így már gyakorlatilag egy saját üzletlánccal rendelkeznek a Balatonon. Ördög Nóra hálás szavakkal köszönte meg a nagy érdeklődést, amikor megosztotta az újabb kisbolt életének első pillanatait. Videó.

Táncolós videót és bikinis fotókat mutatott közös nyaralásáról Nyári Dia és Kiss Ramóna

A Barátok közt óta jó barátságban lévő színésznők mindketten egy kisfiút nevelnek, és most együtt vettek ki szabadságot, anyai teendőiket is félretéve. Ez utóbbit ezúttal a kommentelők durva megjegyzések helyett példamutatónak értékelték Kiss Ramóna Instagram-oldalán, ahol megmutatta, hogy az anyukák is tudják, hogyan kell vakációzni. Bővebben.

Telt házas koncerttel tért vissza Rúzsa Magdi, 5 hónappal a szülés után bomba formában

Az énekesnő tavaly ősszel jelentette be visszavonulását, mivel három gyermeket hordott a szíve alatt, akiknek idén februárban adott életet. Ehhez képest a Budapest Parkban úgy állt a színpadon, mintha egy évvel visszaforgatta volna az idő kerekét. Rúzsa Magdi azt állítja, a genetikának és a szoptatásnak köszönheti az alkatát. Galéria.

Lindsay Lohan titokban összeházasodott kuvaiti szerelmével

Nathan Congleton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

A plasztikai műtétektől már kissé nehezen felismerhető külsővel rendelkező 36 éves Lohan és Bader Shammas Dubajban ismerkedtek meg egymással, ahová 2014-ben költözött a színésznő. Ha még sosem hallottál Lohan és Shammas kapcsolatáról, annak nem csupán a véletlen az oka: a férfi komoly pozíciója miatt igyekeztek a nyilvánosságot kizárni magánéletükből. Fotók és további részletek itt.

(Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalos: április végén Magyarországra látogat Ferenc pápa

képcím

Zelenszkij: 2023 a győzelmünk éve lesz

képcím

Páratlan luxusban nyaral Berki Mazsi - mutatjuk, hová utazott a...