Ördög Nóra és Nánási Pál: Ránk hívták a rendőrséget, de lélekben veletek vagyunk

Startlap - Startlap
Vasárnap hajnalban posztoltak arról, hogy megjelent náluk a hatóság. Úgy tűnik, Nánási és Ördög rosszakaróinak tábora bekeményített. Vasárnap délelőtti olvasgatós hírösszefoglaló.

Ördög Nóra és Nánási Pál: Ránk hívták a rendőrséget, de lélekben veletek vagyunk

Úgy tűnik, Magyarország talán legnépszerűbb házaspárjának biztos rajongói tábora mellett kezd egyre komolyabbra dagadni a rosszakaróik sora. Nánási Pál és Ördög Nóra vasárnap hajnalban posztoltak arról, hogy megjelent náluk a rendőrség. Íme a bejegyzés és a további részletek.

“Hallottam, hogy becsukják a vezetőket, megérdemlik a sorsukat, de rajtunk ez már semmit nem segít”

Orbán Viktor tíz évvel ezelőtt, 2010. október 5-én, annak másnapján, hogy Kolontár közelében átszakadt a Mal Zrt. vörösiszapot tároló 10-es kazettája, kimondta: börtönbe fogják zárni a felelősöket. Sem a közvélemény, sem a jogászok nem vitatták, hogy amennyiben vannak a tragédiának felelősei, meg kell őket büntetni. Azonban az, hogy úgy tűnt, a politika átszövi az elhúzódó jogi folyamatot, már okozott némi felháborodást szakmai körökben – egyáltalán nem véletlenül. Jogerős ítélet végül tavaly decemberben született, és Orbán Viktornak igaza lett, leszámítva, hogy börtön helyett fogházat kaptak a vádlottak. A Magyar Kármentő Alapba több mint kétmilliárd forint érkezett, de nem biztos, hogy ezt az összeget úgy költötték el, ahogy azt az adakozók elképzelték. A környékbeli emberek pedig már nem is szívesen beszélnek a történtekről. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

“Jó feleség akartam lenni, de alig bírtam ki” – interjú Hargitai Beával

Mivel a nagybátyja pár évig Pamela Andersonnal járt, mindig volt otthon Playboy, amelyben rácsodálkozhatott, milyen szépek benne a nénik.

Én is olyan akartam lenni. Remélem, ez sikerült is

– mondja Hargitai Bea. És sikerült neki. Hargitai tízből kilenc tévés ajánlatot elutasít, állítása szerint “a két csatorna” összes műsorába hívták az elmúlt két évben, de hiába: számára az életében a legfontosabb a család és az anyaság. Ahogy hiába hívják, úgy hiába is kérdezik kényes témákról, nem szeretne ő lenni a nagy megmondó. Viszont azt például elárulta, hogy pár évvel ezelőtt tényleg beleharapott a négyszeres nehézsúlyú világbajnok bokszoló, Evander Holyfield fülébe. Katt. ide a teljes beszélgetésért. 

Pap Rita és Bodnár Attila saját műsorral jelentkezik: 16 év után hazatértek Magyarországra, mutatjuk, hogy festenek most

A gyermekdalaival nagy népszerűséget szerzett többszörös arany- és platinalemezes magyar popénekesnő és férje, a Modern Hungáriából megismert Bodnár Attila 16 éven át éltek Ausztriában. A házaspár immár újra itthon van, és nagy dologra készül. Ide kattintva megnézheted, ahogy a Tények Plusz stúdiójában felidézik múltbéli munkásságukat, illetve a terveikről mesélnek.

Félelmetes, milyen dolgokat jósoltak meg előre A Simpson családban

Matt Groening, Simpsonék megálmodója. (Photo by Tara Ziemba/FilmMagic)

Donald Trump2017-es elnökké választása a legismertebb dolog azok közül, amit az amerikai rajzfilmsorozat készítői döbbenetes módon mintha előre láttak volna, ugyanis a Simpsons egyik részében 2000-ben mint az Egyesül Államok elnöke szerepelt. Ráadásul egy olyan jelenetben, amely – igaz, még nem akkor, amikor nem volt elnök – a valóságban is lejátszódott. És nem ez az egyetlen esemény, ami miatt egyesek azt feltételezik, hogy az írók látják a jövőt. Erre a linkre kattintva egy videós összeállítást találsz A Simpson család meghökkentő jóslatairól.

Nem is kell mára ennél jobb dolog: David Attenborought Vilmos herceg gyerekei faggatták komoly szakmai kérdésekkel, és ő válaszolt

Te tudod, mi David Attenborough kedvenc állata? A kétéves Lajos ezt a kérdést tette fel mindannyiunk kedvenc természettudósának, aki (szerintünk) tök meglepő választ adott. Sarolta és György is kíváncsiskodhattak, korukhoz méltóan ők már kicsit – de tényleg csak kicsit – bonyolultabb témát választottak, és a 94 éves Attenborough remek feleletekkel állt elő. Íme a felvétel.

Amikor még építési gödörben fürdőztek a panelok között: a magyarok mindennapjai Romániában Ceaușescu idején egy amatőr fotós lencséjén át

Ma is szeretem ezt a várost, pontosabban azt a várost. Ami volt, de már nincs. Csak az emlékekben.

Csupán néhány évtizeddel ezelőtt, a határainktól alig pár lépésnyire élte a hétköznapjait a magyar polgárság a szocialista Romániában, mégis egy számunkra gyakorlatilag teljesen ismeretlen világról van szó. Dübörgött a nagy városátalakítás, ami egyebek mellett tömeges betelepítéseket jelentett, és miközben Ceaușescu 1965-ös hatalomra jutása után elkezdett felerősödni az elnyomás, Nagyvárad még mindig a szabadabb helyszínek közé tartozott. A civilben mérnök Szűcs Lóránd Leica fényképezője ebbe a mai szemmel már olyan furcsa időbe, egy szűkülő levegőjű Romániába enged betekintést, főleg családi felvételekkel. Ebben a cikkben egy izgalmas galériát találsz Szűcs fotóiból, és közben ő és kortársai életéről olvashatsz.

Őstulok, szürke farkas, muflon, törpe víziló, nandu, tapibara: irány Magyarország vadasparkjai!

Mi a különbség az állatkert és a vadaspark között? Ma már bizonyos tekintetben elmosódott ez a határ, így ha megnézed ezt a cikket, nem csak hagyományos vadasparkokat találsz, de mindenképpen olyan helyszínekre kalauzolunk el, ahol az állatok az eredeti élőhelyükhöz (valamennyire) hasonló közegben élnek. Meg fogsz lepődni, milyen sok vadasparkunk van, és azon is, hogy milyen izgalmas állatokkal ismerkedhetsz meg, ha felkeresed őket.

Honnan, mit, milyet és mennyiért? Ha új konyha kell, három lehetőséged van – mutatjuk a legfontosabb előnyöket és hátrányokat

Egy konyha bebútorozása nem egyszerű feladat, hiszen elég egy apró figyelmetlenség, és máris alapjaiban alakíthatjuk át a konyhabútort, vagy évtizedekig átkozhatjuk magunkat vagy a tervezőt főzés közben, amiért sikerült valamit totálisan kényelmetlenül megvalósítania. Éppen ezért fontos az elején tisztázni az igényeket, hogy meddig ér a takarónk és az energiánk. Ha ezt már tudjuk, akkor három lehetőségünk van az álmaink beváltására, vagyis három helyről szerezhetjük be a szükséges bútorokat, eszközöket. Ebben a cikkben ehhez szeretnék segítséget nyújtani egy kis összeállítással, amelyben ezeket az opciókat szemléltetjük, felsorolva a legfontosabb előnyöket, és nem titkolva a hátrányokat.

Ennek a három csillagjegynek szakítást és új szerelmet hoz az október

Edvard Munch, Féltékenység, 1895. (Art Media/The Print Collector/Getty Images)

A nagy szomorúságot hamar feledteti egy újabb liezon. Részletek itt.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Kiderült, mit kérdezett Lajos herceg dédnagymamája halála után

képcím

Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a...

képcím

Felkészültél a téli fűtésszámlákra? Íme a nagy rezsi-kvíz