Ezért jött haza a sikeres magyar orvos Angliából

Sárosi Balázs, az angol egészségügyet hátra hagyva tért vissza Magyarországra. Heti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-10-03 10:03

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs/24.hu

Ezért jött haza Angliából a magyar orvos a magánegészségügybe dolgozni

Extrém sporttal pótolja a sürgősségi osztály adrenalinlöketét Sárosi Balázs, aki az angol egészségügyet hátra hagyva tért vissza Magyarországra. Hogy miért is tette mindezt, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni. 

Percenként 1 milliót fizetett az Antenna Hungária azért, hogy valaki egy kanapén angolul beszéljen

YouTube/5 Perc Angol – Szalai Nóri

Az állami tulajdonú műsorszóró, az Antenna Hungária Zrt. összesen 240 millió forintot fizetett a Magno Studio Kft.-nek, vagyis percenként nagyjából egymillióba került az 5 perc angol című tévéműsor. Az árazás nem csak a laikusok számára hangzik irreálisnak, hiszen a műsorban leginkább Szalai Nóra beszél egy kanapén. A Magno Studio a NER egyik legtitokzatosabb cégeinek egyike, a nevükhez fűződnek például a CÖF pár évvel ezelőtti közpénzből finanszírozott imázsfilmjei, amik többe kerültek, mint az Oscar-díjas Saul fiaRészletek itt.

Elhallgatott egy óvodai pedofilügyet a III. kerület régi vezetése?

Még áprilisban deürlt ki, hogy óvodásairól készített pedofil képeket egy óvónő, illetve hogy őt és élettársát azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy nemcsak a nő unokahúgát abuzálták szexuálisan, hanem a férfi saját gyermekükkel is folytatott szexuális cselekményeket, sőt: a két gyanúsított a dark weben különféle pedofil fórumokon terjesztette a szexuális visszaéléseikről készített gyermekpornográf felvételeket. Az ügyről azóta nem lehetett hallani. Ma azonban Óbuda-Békásmegyer közleményt adott ki, melyben Dr. Kiss László polgármester elmondja, hogy egy több hónapos vizsgálatot zártak le. Kiss azt mondja, hogy súlyos mulasztásokat és visszaéléseket tártak fel. Részletek.

Idősek vásárlási sávja: itt a váratlan fordulat

Nagy elégedetlenséggel fogadták az emberek tavasszal a kormány által a boltokban bevezetett, idősek számára kijelölt idősávot, most viszont fordulat következett be a vásárlási szokásokban. Bővebben

Szintet lépett a belvárosi ingatlanmutyi: szürreális áron kapott elegáns üzlethelyiséget a fideszes képviselő lánya

Nagyon szerencsésen jutott üzlethelyiséghez édesanyja választókörzetében a fideszes Szágerné Fazekas Éva lánya: a környékbeli négyzetméteráraknak megfelelő 100-150 millió helyett kevesebb mint 42 millióért szerzett tulajdonjogot a belvárosi önkormányzattól a Fidesz-frakció szavazataival. Szágerné érintettsége okán ugyan nem szavazott, azonban közvetve szorosan kapcsolódik a feltűnően olcsón értékesített ingatlanhoz. A Száger család esete a kerület kétes ingatlanbizniszei között is példátlannak számítRészletek itt.

Adószakértő: Varga Mihály olyan adót akar elengedni, ami nem is létezik

Varga Mihály bejelentése értelmében adóügyi változásokat kezdeményez a gazdaságvédelmi operatív törzs. Ezek egyikét az adószakértő úgy kommentálta: a pénzügyminiszter egy nem létező adó csökkentését jelentette be. A gond itt nem áll meg: mivel az “adócsökkentés” csak jövőre lépne életbe, ez elméletben azt jelentheti, hogy addig is fizetni kell a Varga Mihály képzeletbeli adójátBővebben.

A pénzügyminiszter azért nem ellenőrizte a kirívóan drága lélegeztetőgépek beszerzését, mert elmúlt a veszélyhelyzet

Sebián-Petrovszki László a pénzügyminiszteriumnál firtatta a gyanúsan drága lélegeztetőgépek ügyét. A kérdésre Tállai Andráspénzügyminisztériumi államtitkár olyat válaszolt, amire alighanem senki sem számított. További információkért katt ide.

Feladta a nyugdíjharcot a tűzoltó, hiába próbálta bizonyítani, hogy nem ingyen dolgozott az államnak

Közel 30 évig dolgozott állami alkalmazásban a tűzoltóságnál, a fizetését megkapta, a járulékokat folyamatosan levonták, a nyugdíjfolyósító mégis úgy gondolja, évekig ingyen látta el a feladatát. A tűzoltó ügye végül nem úgy zárult le, ahogy remélte, mivel azt, hogy nem ingyenmunkát végzett, nem is olyan egyszerű igazolni. Ha érdekel az ügy, akkor itt folytasd az olvasást.

A budafoki önkormányzat jelentésben írta meg, hogyan lopták szét a rászorulók adományait a családsegítő dolgozói

A helyi fideszes képviselők is megszavazták azt a jelentést, amelyet az önkormányzat vizsgálóbizottsága készített Daróczi Csilla kirúgása után az általa vezetett Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központban történő visszásságokról. A sajtó birtokába került dokumentumban végeláthatatlanul sorolják a szabálytalanságokat, de súlyosabb ügyek is kipattantak. Ilyenek a munkahelyi terror, a lakásbérléssel kapcsolatos visszaélések, és ami talán a legdurvább: az adományok módszeres szétlopása, Daróczi Csilla vezényletével és javáraErre a linkre kattintva belenézhetsz a döbbenetes jelentésbe, amelyben az alkalmazottak mesélik el, hogyan tette tönkre a családsegítőt Daróczi.

Kövér László őrségét 140 millióból öltözteti fel Fenyő János régi bizalmi embere

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A szocialista kormányoktól is zsíros megbízásokban részesülő Székely Herbert, aki amúgy a meggyilkolt Fenyő János bizalmasa volt, most az Országgyűlési Őrség stílusáról gondoskodik 140 millióértRészletek itt.

Mai nap hírei

Folyamatosan zaklatják a szombathelyi Szájer Józsefet

168ora.hu7 órája

Rengeteg régi ügyféllel szúr ki a Vodafone

gsmring.hu12 órája

Hugh Grant nagyon fura dolgot mondott a Renée Zellwegerrel való kapcsolatáról

joy.hu13 órája

Feljelentették Demeter Szilárdot a publicisztikája miatt

konyvesmagazin.hu14 órája

Korrupció: a miniszter felmentette az államtitkárt

agraragazat.hu15 órája

Madagaszkár katasztrófa felé robog

koponyeg.hu16 órája

Van kiút a depresszióból?

szimpatika.hu17 órája

39 évesen még mindig nem értem, miért nem vagyok szerethető

she.life.hu19 órája