Hajdu Steve-et leköpte egy fiú, ő meg felpofozta

Startlap - Startlap
A színész szerint ráadásul ehhez még egy buszt is meg kellett állítania a Margit híd kellős közepén. Minderről most először beszélt. Heti bulvárösszefoglaló.

Hajdu Steve-et leköpte egy fiú egykor, ő meg felpofozta

A Brékinget vezető Hajdu Steve a műsorban mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt egy 12 éves fiú viccből leköpte, ő azonban a körülmények ellenére sem hagyta annyiban a dolgot. Részletek.

Ismét bővül Orbán Viktor családja

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ismét bővül az Orbán család, hamarosan megszületik a kormányfő ötödik unokája. A részleteket itt találod.

Czutor Zoltán: Egy gennyesen fröcskölő fekélyes seb a Dér Heni

Nyerő Páros új évada egyelőre remekül halad, hiszen gyorsan sikerült elérni, hogy tömeges gyűlölködéseknek lehessünk a szemtanúi. Rácz Jenő után Dér Heni lett az aktuális közellenség, de ő mélyebbre jutott az utálat latrinájában, mint a Michelin-csillagos séfErre a linkre kattintva Czutor Zoltán fenti, gyönyörű mondatának hátteréről olvashatsz, itt pedig arról, hogy támadják a kommentelők Dért.

Itt vannak az első fotók Tatár Csilla kislányáról

Ha nem tudnátok, áprilisban megszületett Tatár Csilla második gyereke, akit eddig még nem mutatott meg a nyilvánosság előtt. A Story magazinnal tett kivételt a tévés, és most mi is megmutatjuk. A fotót ezen a linken találod.

Gesztesi Károly családja tízmilliókat veszíthet a koronavírus miatt

Egyelőre úgy tűnik, egészen pontosan 21 millió forintról lehet szó. Mi áll az ügy hátterében? Innen kiderül.

Bakács Tibor takarítóként dolgozik, és nem a koronavírus miatt: “Amikor minden sikerült, ott ment tönkre az életem”

Bakács Tibor Settenkedő a Világtalálkozó című interjúműsorban Mihalik Enikő társaságában tárta fel a nyilvánosság előtt, hogyan vett 180 fokos fordulatot az élete a hírhedt szalámilopásos ügy után. Bakács sírt, amikor rájött, hogy takarítónak kell állnia, de azóta már büszke a munkájáraErre a linkre kattintva videón nézheted meg a beszélgetést, de akár el is olvashatod a legérdekesebb részeket.

“Terhes voltam, Peti” – Demcsák Zsuzsa meghökkentő doltokat vallott be első házasságáról Hajdú Péternek

Igen érdekes pillanatokat szerzett a nézőknek Demcsák Zsuzsa az Összezárva Hajdú Péterrel vendégeként: egyrészt itt derült ki, hogyan csábította szexre őt annak idején a műsor házigazdája, másrészt igencsak meglepő dolgokat fedett fel előző házasságáról. Mivel Hajdú Péter különös flörttechnikájáról már korábban hírt adtak, ez a cikk csak az utóbbi témáról szól, viszont videó is van benne.

Gianni Annoni éttermére rászálltak a szomszédok

Forrás: YouTube/TMC Tube

A világ legjobb olasz vendéglátóhelyei közé bekerülő Trattoria Pomo D’Oro tulajdonosa pontosan tudja, kinek szúrja a szemét az éttermeEbben a cikkben Gianni Annoni meséli el, mi történik az étterme háza táján.

Sebestyén Balázs százmilliókat kaszált, Vajna Timi fánkozója csúnya veszteséget produkált

Mivel a járvány okán szeptember 30-ra tolták a cégek 2019-es beszámolóinak határidejét, a mai napon több ismert ember zsebébe belenézhetünk. Bulvárfronton ez most Vajna Tímeát és Sebestyén Balázst jelenti: előbbinek nemhogy nullára nem sikerült kihoznia a fánkozója tavalyi évét, hanem helyette nagy összegű mínuszt hozott össze, miközben a rádiós közel kétszer annyi pénzt vehetett ki a cégeiből. Ha Vajna Tímea financiális ügyei érdekelnek, akkor ide, ha pedig Sebestyén Balázs anyagi helyzetére vagy kíváncsi, akkor ide kell kattintani.

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak

képcím

Orbán a diáktüntetésekről: A törvényeket be kell tartani