Hajdu Steve-et leköpte egy fiú, ő meg felpofozta

A színész szerint ráadásul ehhez még egy buszt is meg kellett állítania a Margit híd kellős közepén. Minderről most először beszélt. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-10-03 13:43

Fotó: LifeTV

Hajdu Steve-et leköpte egy fiú egykor, ő meg felpofozta

A Brékinget vezető Hajdu Steve a műsorban mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt egy 12 éves fiú viccből leköpte, ő azonban a körülmények ellenére sem hagyta annyiban a dolgot. Részletek.

Ismét bővül Orbán Viktor családja

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ismét bővül az Orbán család, hamarosan megszületik a kormányfő ötödik unokája. A részleteket itt találod.

Czutor Zoltán: Egy gennyesen fröcskölő fekélyes seb a Dér Heni

Nyerő Páros új évada egyelőre remekül halad, hiszen gyorsan sikerült elérni, hogy tömeges gyűlölködéseknek lehessünk a szemtanúi. Rácz Jenő után Dér Heni lett az aktuális közellenség, de ő mélyebbre jutott az utálat latrinájában, mint a Michelin-csillagos séfErre a linkre kattintva Czutor Zoltán fenti, gyönyörű mondatának hátteréről olvashatsz, itt pedig arról, hogy támadják a kommentelők Dért.

Itt vannak az első fotók Tatár Csilla kislányáról

Ha nem tudnátok, áprilisban megszületett Tatár Csilla második gyereke, akit eddig még nem mutatott meg a nyilvánosság előtt. A Story magazinnal tett kivételt a tévés, és most mi is megmutatjuk. A fotót ezen a linken találod.

Gesztesi Károly családja tízmilliókat veszíthet a koronavírus miatt

Egyelőre úgy tűnik, egészen pontosan 21 millió forintról lehet szó. Mi áll az ügy hátterében? Innen kiderül.

Bakács Tibor takarítóként dolgozik, és nem a koronavírus miatt: “Amikor minden sikerült, ott ment tönkre az életem”

Bakács Tibor Settenkedő a Világtalálkozó című interjúműsorban Mihalik Enikő társaságában tárta fel a nyilvánosság előtt, hogyan vett 180 fokos fordulatot az élete a hírhedt szalámilopásos ügy után. Bakács sírt, amikor rájött, hogy takarítónak kell állnia, de azóta már büszke a munkájáraErre a linkre kattintva videón nézheted meg a beszélgetést, de akár el is olvashatod a legérdekesebb részeket.

“Terhes voltam, Peti” – Demcsák Zsuzsa meghökkentő doltokat vallott be első házasságáról Hajdú Péternek

Igen érdekes pillanatokat szerzett a nézőknek Demcsák Zsuzsa az Összezárva Hajdú Péterrel vendégeként: egyrészt itt derült ki, hogyan csábította szexre őt annak idején a műsor házigazdája, másrészt igencsak meglepő dolgokat fedett fel előző házasságáról. Mivel Hajdú Péter különös flörttechnikájáról már korábban hírt adtak, ez a cikk csak az utóbbi témáról szól, viszont videó is van benne.

Gianni Annoni éttermére rászálltak a szomszédok

Forrás: YouTube/TMC Tube

A világ legjobb olasz vendéglátóhelyei közé bekerülő Trattoria Pomo D’Oro tulajdonosa pontosan tudja, kinek szúrja a szemét az éttermeEbben a cikkben Gianni Annoni meséli el, mi történik az étterme háza táján.

Sebestyén Balázs százmilliókat kaszált, Vajna Timi fánkozója csúnya veszteséget produkált

Mivel a járvány okán szeptember 30-ra tolták a cégek 2019-es beszámolóinak határidejét, a mai napon több ismert ember zsebébe belenézhetünk. Bulvárfronton ez most Vajna Tímeát és Sebestyén Balázst jelenti: előbbinek nemhogy nullára nem sikerült kihoznia a fánkozója tavalyi évét, hanem helyette nagy összegű mínuszt hozott össze, miközben a rádiós közel kétszer annyi pénzt vehetett ki a cégeiből. Ha Vajna Tímea financiális ügyei érdekelnek, akkor ide, ha pedig Sebestyén Balázs anyagi helyzetére vagy kíváncsi, akkor ide kell kattintani.

Mai nap hírei

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu6 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu7 órája

Egyre több fogy a magyarok egyik kedvenc húsféléjéből

agroinform.hu11 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu12 órája

Orbán: "őmiattuk nem lesz pénz, nem mi miattunk"

168ora.hu16 órája

Android-újdonság jön Magyarországra

itbusiness.hu17 órája

500 forintért ad 100 GB mobilnetet a Telenor

gsmring.hu17 órája

4 oldal, ahol ingyen kaphatunk dolgokat!

napmintnap.com19 órája