Kiemelt Hírek 2021. szeptember 19.

Orbán új szerepbe bújt a hétvégére: nem mindennapi képet posztolt a Várból

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 19.
"Hétvégi műszak" - olvasható a felvétel mellett. Esti hírösszefoglaló.


Antonio Masiello/Getty Images

Orbán Viktor új szerepbe bújt a hétvégére: nem mindennapi képet posztolt a Várból

“Hétvégi műszak” – olvasható a felvétel mellett. Fotó.

Tóth Csaba-botrány: Hadházy bemutatta bizonyítékait a százmilliókat érő elrejtett gyártelepről, már Jakab Péter is vizsgálatot akar

A pénteki zuglói előválasztási vitán akkor fordult igazán dermesztővé a hangulat, amikor Hadházy egy, az MSZP-Párbeszéd zuglói jelöltjeként induló Tóth Csabához és Zugló önkormányzatához szorosan kötődő személyek által Zalaegerszegen létrehozott alapítványról kérdezősködött. Hadházy “súlyos dokumentumokat” ígért, amelyeket nyilvánosságra is hozott, az iratok több bűncselekmény gyanúját vetik fel. Tóth Csaba megszólalt.

Amennyiben Hadházy Ákos oknyomozásának eredményei érdekelnek részletesen kifejtve, akkor itt folytasd az olvasást, ha megelégedsz egy rövid összefoglalóval a mutyivádról, és jobban érdekel az ellenzék korábbi és jelenlegi reakciója az ügyre, akkor viszont inkább ezt a cikket ajánlanánk a figyelmedbe.

21 éves magyar zsokélány halt meg, miután az amatőr vb-n balesetet szenvedett

Jeles Eszter életéért, aki korábban a Nemzeti Vágtán negyedik helyezést ért el, 13 napon át küzdöttek az orvosok. A tragikus esetről itt írnak.

Rasszista, cigány- és szegényellenes résszel jelentkezett az “oktató” mesefilm, amit régebben a köztévé is sugárzott

YouTube/KerekMese

A KerekMese legújabb, interneten elérhető epizódjában koszban, mocsokban élő, tanulatlan roma embereket mutatnak be a gyerekeknek, akik a segély érdekében a hátsókertben tartják az időseket. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene oldalán egyszerűen “gyerekmesének szánt rémálomnak” nevezik az alkotást, amely “garantálhatóan károsabb, mint a szivárvány”. Íme a videó és a további részletek.

Ötszavas közleményben reagált a Fidesz az előválasztással kapcsolatos vádakra

Az előválasztás informatikai rendszerének gyors összeomlását eleinte váratlan eseményként, majd “nem sima” terheléses támadásként, végül a “Karmelita kolostor urainak offenzívájaként” aposztrofáló ellenzéki pártoknak velős félmondattal szólt vissza a Fidesz az MTI-n keresztül. Bővebben.

A CÖF vándorkiállítása a “rendőrterrorról” egy kamion, ahol az őszödi beszéd szól, és közben gumilövedékeket nézegethetünk

A “Vérbe fojtott köztársaság” címmel elindult kiállítással, amely gyakorlatilag egy antigyurcsány tárlat, a szervezők állítása szerint “a magyar történelem legsötétebb napjaira”, a “rendőrterrorra”, sőt, egy “állami szervezésű terrorcselekmény-sorozatra” emlékeznek. Ha kíváncsi vagy a kiállításra, katt ide a fényképes beszámolóért.

Áder János egy 1958-as tokaji aszút és két másik ajándékot adott a pápának

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Semjén Zsolt és Orbán Viktor után a köztársasági elnök is elárulta, miről beszélgetett az egyházfővel. Ádernek ez volt az ötödik találkozása Ferenc pápával, és harmadik hosszabb eszmecseréjükre nyílt most lehetőség. Részletek.

Hatvankét öttalálatos született a hatos lottón

Mind a hat számot azonban senkinek sem sikerült eltalálnia. A nyerőszámokról és a nyeremények összegéről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Akár 2 fokig is csökkenhet a hőmérséklet éjszaka

A vasárnap este érkező hidegfront több fokos lehűlést hoz magával. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Keresés az oldalon