Nagy Feró egy vagyonért kibérelte a Nemzeti Színházat

Startlap - Startlap
A Kossuth-díjas zenész a 75. születésnapi buliját a Nemzeti Színházban tartja. Heti bulvárösszefoglaló.

Nagy Feró egy vagyonért kibérelte a Nemzeti Színházat

Nagy Feró és a Beatrice együttes koncertje a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Retro Bulin a Tabánban 2021. augusztus 21-én.
MTI/Kovács Attila

K.va sokba került, de kibéreltük – nyilatkozta az Indexnek Nagy Feró, miután a portál megtudta, hogy a zenész megszerezte a Nemzeti Színházat a születésnapjára. Itt olvashatsz részleteket a buliról.

Nagy Feróval kapcsolatos további hír volt a héten, hogy az „átkosban” még a szerelmi életébe is beavatkozott a titkosszolgálat.

Eladták Gesztesi Károly imádott otthonát

Sokáig árulták Gesztesi Károly budakalászi otthonát, nemrégiben pedig elkelt a luxusingatlan. Innen az is megtudható, hogy mennyiért.

Új frizurát villantott Szandi, nem győzik dicsérni a rajongók

Nosztalgiát ébreszt az Álarcos énekes nyomozójának új frizurája. Fotó itt.

“Senki se tudta, felébredek-e valaha” – az életéért küzdött Medveczky Ilona

Először beszélt súlyos, májusban történt balesetéről a 80 éves táncművész. Bővebben.

Letöltendő börtönre ítélték Galambos Lajost: “Ez elfogadhatatlan”

A több év börtön mellett jókora összegű vagyonelkobzással és pénzbüntetéssel is sújtottákLajcsi a bíróságon nem volt jelen, a temetőben várta az ítélethirdetést. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Megszólalt Zalatnay Sarolta a tízmilliós támogatásról

Továbbra sem politizál, csupán nemtetszését fejezte ki a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció aláírásával, a Nemzeti Kulturális Alaptól (NKA) kapott 10 milliós támogatást pedig nem csak úgy hozzávágták – nyilatkozta Zalatnay Sarolta. Azt is elmondta, mire kapta az összeget. Innen megtudhatod.

Nem most szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders

Övék volt a legtitokzatosabb sztárszerelem. Pár napja azonban a szakításuktól hangos a bulvársajtó. Pedig – mint a Story magazin megtudta – nem is most váltak külön az útjaik. A friss infókért ide kattints.

Állítólag Szabó Zsófi és Shane Tusup már egy pár

A hazai celebek között már tényként beszélik: egy párt alkot Szabó Zsófi színésznő-műsorvezető és Shane Tusup úszóedző. A hivatalos bejelentésre – ha lesz ilyen – egy ideig még biztosan várni kell. Ennek okát ez a cikk részletezi.

Tóth Gabi: Arra kérek mindenkit, ne bántson azért, mert keresztény vagyok

A viszonylag hirtelen látványosan vallásossá vált énekesnő egy kormányzati weboldalon fejtette ki, “nem tudja, mi a bűne”, majd felsorolt egy csomó olyan dolgot, amik alighanem valóban senkit sem zavarnak, büszkén kommentálva, hogy mindezeket vállalja. Íme a szöveg.

A popénekesnő az utóbbi időben rendre ellentmondásos tartalmakkal könyököli be magát a címlapsztorik versenyébe, ezért megnézték, hogyan mutat népszerűsége könnyedén számszerűsíthető oldala. Ez ebben a cikkben található.

Anger Zsolt megnősült, a feleségéről is posztolt

Anger Zsolt nagyon ritkán beszél a magánéletéről, még a közösségi oldalán sem posztol róla. A színész és szerelme, Emese egy hónapja keltek egybe. A nagy napról fotókat is mutatott Anger, amelyeket itt nézheted meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt