Orbán: Biológiai fegyverrel van dolgunk, vírustámadást indítottak ellenünk

Startlap - Startlap
"Mindannyian támadás alatt állunk Európában éppúgy, mint Amerikában" - mondta beszédében a miniszterelnök a CPAC Hungary konferencián.

“Itt van velünk Grúzia elnöke is, megtanulhatjuk tőle, hogyan kell élni Oroszország árnyékában, úgy, hogy közben megtartsd a hazád és megtartsd a békét. Ma övé egész Európában a legértékesebb tudás” – kezdte beszédét Orbán Viktor a Konzervatív Politikai Akció Konferencián csütörtökön (CPAC) Budapesten.

“A nemzet a Nyugat nagy találmánya, de támadás alatt áll”

Mint mondta, a nemzet a Nyugat nagy találmánya, a szabad világ szíve közepe, de a szabad világ minden nemzete támadás alatt áll.

A nemzet a nyugati világ Achilles-sarka is egyben, és ha a nemzetek elpárolognak, szétbomlanak, elrozsdásodnak, akkor elvész a szabad élet lehetősége, a Nyugat elbukik.

“Mindannyian támadás alatt állunk Európában éppúgy, mint Amerikában” – mondta a kormányfő, hozzátéve: a támadás nem gazdasági természetű, “biológiai fegyverrel van dolgunk, vírustámadást indítottak ellenünk, és ez a vírus a nyugati világ legsebezhetőbb pontját, a nemzetet támadja”.

A kormányfő hangsúlyozta, a progresszív vírus ellenszere itt van Magyarországon, mindenki számára hozzáférhető, minden variáns ellen véd, szabadon vihető, egy “kis lokális hangolással” bárhol működik és mellékhatása sincs.

Annyi az egész, hogy választás előtt hatalmas betűkkel és jól láthatóan fel kell írni a zászlóra: no migration, no gender, no war” (nem a migrációra, nem a genderre, nem a háborúra)

– fogalmazott Orbán Viktor.

Emlékeztetett, a magyarok megállították a migrációt a határnál, betiltották az iskolai genderpropagandát és megalkuvás nélkül dolgoznak a békéért, “és a dolog működik”.

A miniszterelnök hozzátette, az emberek érzik, hogy a “bőrükre megy a játék”, azt a politikai erőt támogatják, amely az egész nemzetet védi és érdekeiket képviseli.

 

 Címlapfotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ez is érdekelhet

képcím

Megkaphatja Magyarország a befagyasztott uniós pénzek egy részét

képcím

Ezért blokkolja tovább Magyarország az Ukrajnának szánt 500...

képcím

Orbán Viktor: Sanyargatni kezdtük az áruházláncokat