Norbi lánya tényleg megbukott az érettségin: "Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara?"

Startlap - Startlap
"Valaki ország-világ előtt megalázta a lányomat" - mondta Norbi, aki elismerte a Lara bukásáról szóló pletykát. Bulvárösszefoglaló.

Norbi lánya tényleg megbukott az érettségin: “Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara?”

A Norbi családját gyalázó Facebook-csoport volt a Reggeli adásának témája is, és ellentmondásos hírneve, családi élete kapcsán a műsor végén Norbi megemlítette, hogy mostanában leginkább lányát kell vigasztalniuk. Ekkor derült ki, hogy Lara valóban elhasalt az érettségin, amivel aztán nyilvánosan megalázták a fiatal lányt. Videó.

Hajdú Péter közös képet posztolt kisfiával, aki félelmetesen hasonlít rá

Dominik kicsi, hófehér és nincs haja, de így is rendkívüli a hasonlóság apa és fia között. Hajdú Péter és Láng Eszter kisbabája februárban jött világra. Fotó.

Molnár Gusztáv távozott a rehabról: “Azt mondta, az a hely nem neki való”

Az alkoholbetegséggel küzdő színész egy hónap után, saját felelősségre hagyta ott az elvonót. A hírről felesége, Molnár-Fazekas Vivien nyilatkozott.

ByeAlex: Már én észreveszem azt, hogy minden rohadt drága

Az énekes az “élhetetlen” magyarországi helyzet kapcsán árulta el, hogy “nem véletlenül farolgatott ki” párkapcsolataiból. ByeAlex ugyanis nem szeretne gyermeket, főleg nem most. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ritka pillanat: lefotózták Katy Perry és Orlando Bloom kétéves kislányát

Katy Perry és Orlando Bloom egy kaliforniai rendezvényen 2021-ben. (Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Lifetime)

A 2020 augusztusában született Daisy szülei féltve őrzik gyermekük magánéletét. Ezúttal sem ők, hanem egy lesifotós készített képeket a szőke kislányról és világhírű édesanyjáról. Íme a fotók.

Majka énekesnője is megszólalt Curtis távozásáról

Veres Mónika (Nika) Palik László vendégeként mesélte el, hogyan élte meg ő a kulisszák mögött Majoros Péter és Széki Attila konfliktusát. Részletek.

Előkerült egy szemtanú, aki látta, mi történt Hajmásy Péter tejfakasztóján: “Valóban odament hozzá egy hölgy”

Jókora botrány kerekedett, miután Nádai Anikó férje elment megünnepelni kisfia születését, és a bulin félreérhető felvételek készültek róla. A felesége már egy közleményt is kiadott, hogy férje védelmére keljen, most pedig a Blikk talált valakit, aki szintén a helyszínen volt azon az estén. Bővebben.

Gáspár Győző szerint azért mondott fel náluk a bejárónő, mert nincs náluk légkondi

Azért ennél egy kicsit bonyolultabb a történet: a takarítónő régebben apáca volt, Győzike “nagyon szeret” kisgatyában lenni otthon, és ez a bizonyos kisgatya “állandóan leesett”. A teljes történetet erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Alee: A felfogásom az az, hogy nem durva módon kell spórolni, hanem többet kell keresni

Az X-Faktor 17 éves győztese, aki a határmenti Kevermesen, szegény körülmények között nőtt fel, a YouTube-on fejtette ki, hogy volt, amikor félmillió forintot vert el egyetlen este alatt gokartozásra, pontosabban arra, hogy “rohadt sokat mész és az egész pálya a tiéd”. Hamar kiderült, hogy Alle nem egészen úgy költi gyorsan megszerzett vagyonát, mint ahogyan azt környezete szeretné, de nem is a “spúrságban” látja a megoldást. Bővebben.

Videóra vették, ahogy Angelina Jolie táncra perdül

Angelina Jolie és három gyermeke a hatból, Zahara, Vivienne és Maddox egy londoni premieren 2021-ben. (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

A 47 éves Oscar-díjas színésznő egy főiskolai eseményen jelent meg. Jolie 17 éves lánya, Zahara felvételt nyert az egyik érintett intézménybe. Videó.

(Címlapkép: Schumy Csaba)

Ez is érdekelhet

képcím

Varga Judit interjúját húsvéthétfőn is leadják a tévében

képcím

Varga Judit: Előfordult, hogy férjem bezárt a szobába

képcím

Varga Judit: Magyar Péter késsel a kezében mászkált a házban