Népszava: Újra lehet időpontot foglalni Pfizer-vakcinára

Startlap - Startlap
A jelentkezést ezúttal egy nagyobb korcsoportra szűkítették, és SMS szükséges az időpontfoglaláshoz. Esti hírösszefoglaló.

Népszava: Újra lehet időpontot foglalni Pfizer-vakcinára

A lap értesülései szerint a jelentkezést ezúttal egy nagyobb korcsoportra szűkítették, és SMS szükséges az időpontfoglaláshoz. További információkért katt ide.

Mészáros Lőrinc egri szállodája több pénzt kapott a kormánytól, mint egész Eger

Az ellenzéki vezetésű városban a koronavírussal indokolt állami elvonások miatt már az alapellátások is veszélybe kerültek, mégsem kapták meg az államtól az igényelt összeget. Mindeközben a Hunguest Hotels Zrt. szállodájának vissza nem térítendő támogatásként milliárdok jutottak. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Már a fideszes városvezetők is panaszkodnak az ingyenes parkolásra

A székesfehérvári Cser-Palkovics András és a kaposvári Szita Károly is a kormány által a járvány elleni védekezésre hivatkozva novemberben elrendelt intézkedés ellen szólalt fel. Nyilatkozataik erre a linkre kattintva olvashatók.

Kellemetlen meglepetés érheti a bliccelőket hétfőtől a BKK-n

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszaállítja az első ajtós felszállást, ugyanakkor a jegyeket előre meg kell vásárolni. Részletek itt.

30 fokot is mérhetünk a jövő héten

Tovább melegszik az idő, de aztán hamarosan visszatérnek a záporok, zivatarok, és ezzel együtt az enyhébb hőmérsékletek is. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

Mire költött Rogán Antal 5 hónap alatt 28 milliárdot?

A propagandaminisztérium számára nincsenek határok, ha kormányzati hirdetésekről van szó. A “kék hirdetésekkel” egyetlen, jól ismert cégcsoport keres. Bővebben.

Három férfit fogott el a rendőrség a magyargyűlölő szórólapok miatt Ukrajnában

“Késhegyre a magyarokkal” – olvasható a plakátok elején, amelyben életveszélyes fenyegetést intéztek a kárpátaljai magyarság felé. A három őrizetbe vett férfi a jelek szerint utasításra cselekedett. Az ügyről és annak fejleményeiről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Dorosz Dávid indul a PM és az MSZP színeiben az előválasztáson

Karácsony Gergely főpolgármester nehéz szívvel engedte el Doroszt, aki a Pest megyei 5-ös választókerület jelöltje lesz. Bővebben.

Lövöldözés tört ki New Yorkban: egy 4 éves kislányt is eltaláltak

Fotó: David Dee Delgado/Getty Images

Az eset a Times Square-en történt, a kislány a családjával éppen játékokat vásárolt, amikor meglőtték. Mi történt? Innen kiderül.

Meghalt Bo, Barack Obama családjának kutyája

Az Egyesült Államok korábbi elnöke hű társként és igaz barátként emlékezett meg az állatról, aki lányai kérésére érkezett a családba. Bo hosszú betegség után hunyt el. Fotók és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Sok budapesti várt erre - hiánypótló döntés született az...

képcím

Magyar Péter országjárásra indul, és újabb tüntetést...

képcím

Itt van Magyar Péter és Varga Judit hangfelvétele