Kiemelt Hírek 2021. május 08.

Ördög Nóra egy balatoni büfékocsiban várja a vendégeit

Szükösdi Judit Kiemelt Hírek 2021. május 08.
A műsorvezető két forgatási időpont között a balatoni kisbolt költöztetésével van elfoglalva, és közeleg a szezon is. Heti bulvárösszefoglaló.

Ördög Nóra egy balatoni büfékocsiban várja a vendégeit

A népszerű műsorvezető és férje költöztetik a kisboltjukat, és amíg az nem lesz a végleges helyén, a Nánási család büfékocsiból árulja portékáit. Hogy miért döntöttek így, az kiderül  ebből a cikkből.

A Konyhafőnök: ők versenyeznek idén a 10 milliós fődíjért

A sztárséfek meghozták a döntést, ha érdekel, kik küzdenek meg a fődíjért, kattints ide.

Kiszel Tünde újra láthatta magát a régi szemöldökével

Régen sokan támadták a vastag szemöldöke miatt Kiszel Tündét, akit most a Tények Plusz stábja kísért el egy szépségszalonba. Hogy ott pontosan mi történt, azt videón itt nézheted meg.

Tutira nem emlékszel, mikor és hol tűnt fel először Demcsák Zsuzsa

A múltidéző összeállításban szerepel Majka, Tilla, Istenes Bence és Nádai Anikó is. Ha érdekel, hol láthattuk őket először, akkor katt ide.

Egy parkolóban hívta először randira, és kosarat kapott – Bill és Melinda Gates házassága álomszerű volt

27 évnyi házasság és hétévnyi randizás után véget ért egy álomházasság, amin kívülről soha nem látszottak a repedések. A világ most azt számolgatja, hogyan osztják fel a hihetetlen vagyont, és kié lesz az álomház. Ez a cikk azonban a szerelmük történetéről szól.

Fekete Dávidot letartóztatták: 11 év börtönt is kaphat

A sikkasztással és csalással gyanúsított korábbi megasztárost károsultjai csoportja várta a Győri Járásbíróság előtt, ahová bilincsben vezették előRészletek itt.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea épülő luxusháza gyorsan turistalátványossággá vált

Szeretnék megnézni “a szerelmi fészket, amelyet az adófizetők pénzéből építettek”. Erről itt olvashatsz, ha pedig az érdekel, hogy időközben kiderült, Mészáros Lőrincék egy másik luxusházat is vásároltak néhány utcányi távolságra, akkor kattints ide.

Schmuck Andor először nyilatkozott a válásáról

A sajtóértesülések szerint a 27 éves Eszter már elköltözött az 50 éves politikus házábólSchmuck szűkszavúan beszélt. Bővebben.

Dr. Demeter Alexandra állítja, Bochkor titokban vele járt: “Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel”

Várkonyi Andreával történt szakítása után a rádiós műsorvezető azt hangoztatta, hogy szingli, de most úgy tűnik, hogy Bochkor Gábor letagadta a kapcsolatáta Survivor és A Konyhafőnök VIP-ből című műsorokból ismert gyógyszerésszel. Bővebben.

Dallos Bogi megszólalt a cseréről: ezért ül a helyére Csobot Adél az X-Faktorban

A Radics Gigi helyett 2019-ben érkező Dallos rendkívül lelkes mentor volt, ráadásul Puskás Petit is a műsornak köszönheti, mégis távozik. Miért? Ebből a cikkből kiderül.

Keresés az oldalon