Nem volt túl romantikus pillanat, amikor Istenes Bence megtudta, hogy apa lesz

Startlap - Startlap
Csobot Adél máshogy tervezte.

Az mindig egy fontos pillanat, amikor a kismama elárulja párjának, hogy hamarosan apa lesz. A nők szeretik ezt általában meghitté, emlékezetessé tenni.

Csobot Adél is így szerette volna közölni Istenes Bencével, hogy második gyerekükkel várandós, ám a természet közbeszólt, így nem lett túl romantikus a bejelentés.

„Az volt a terv, hogy egy édes kis ajándékot készítek akár saját kezűleg, amiben benne lesz a terhességi teszt vagy egy kis cipő, mint a filmekben. Nem sikerült, Bence megérkezett haza, aznap még semmi nem történt, másnap reggel viszont javában elindultak a finom reggeli rosszullétek, és ennek a hangja volt az, ami felébresztette Bencét” – emlékezett vissza Adél a TV2 Sztárok és párok műsorában.

Az énekesnő azt is elárulta, hogyan kérte meg Bence a kezét.

„Nagyon romantikus és érzelmes volt az egész. Egy nyaralás alkalmával a csodálatos panorámában letérdelt és megkérte a kezem. Magamon kívül voltam, természetesen sírtam, azt sem tudtam hogy mit történik velem, csak mondtam hogy igen, igen, igen. Annyira extázisba kerültem, hogy utána megkérdeztem, hogy “figyelj kicsi, amúgy mit is mondtál pontosan” – mesélte vidáman családdá válásuk történetét.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Demcsák Zsuzsa elárulta, milyen plasztikai beavatkozást végeztek...

képcím

Szandi: Lehet kockás hasad, ha nem vagy boldog

képcím

Kóbor János özvegye teljesen visszavonult