Közönségkedvenc lett Istenes Bence a német X-Faktorban is

Startlap - Startlap
'Ha lesz következő évad, akkor is velem terveznek.'

Túl van az első német X-Factor-adásán Istenes Bence. A magyar műsorvezető számos sikeres show-t vezetett itthon is, többek között a Való Világot, a Survivort és természetesen a hazai X-Faktort is.

A hétfői német tehetségkutató adása után nem csak hogy nem kapott negatív kritikát, de úgy tűnik, a lányok szívét is megodobogtatta.

„Abszolút pozitív a visszajelzés! A csatorna részéről annyira elégedettek voltak, hogy ha lesz következő évad, akkor is velem terveznek”

– örvendezett a Blikknek Istenes Bence.

„Nem megilletődött, hanem visszafogottabb voltam, hiszen életem első műsorvezetése volt egy német műsorban. Nyilván ilyenkor még az ember nem tud akkora magabiztossággal kimenni, mint a magyar közönség elé. Otthon már tíz éve látnak a televízióban, tudják a nézők, mikor mire gondolok, és mikor poénkodom” – mondta a kint Ben-ként ismert műsorvezető a szokásosnál “csendesebb” énjét magyarázva.

A német szerkesztők szabad kezet adtak nekik, az adás után sem hangzott el olyasmi, hogy ezt vagy azt másképp kellene csinálnia. A közösségi oldalára is bőségesen  érkeznek a pozitív visszajelzések, elmondható, hogy a közönség imádta.

Ez is érdekelhet

képcím

Hajdú Péter egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni a Berki...

képcím

Mennyire ismered Magyarország múzeumait? Kvíz

képcím

Békés Itala elárulta, mi az aktív öregkor titka