Nem teljesítette Somló utolsó kívánságát az özvegy

Startlap - Startlap
Hajdú Péter furcsán szakított, babát vár az ATV műsorvezetője, óriási balhé van most Győzikééknél. Bulvárösszefoglaló.

Somló Tamás özvegye elárulta, mit kért tőle a legendás zenész

Életében szinte minden kívánságát teljesítettem, de ez nagyon nehéz

– nyilatkozta a napokban Somló Tamás özvegye a Story magazinnak. Gyöngyvér mindezzel arra utalt, hogy néhai férjének a halála előtt volt egy utolsó kérése feleségéhez, amit a nőnek egyelőre nem sikerült teljesítenie. Ha érdekel, mi volt Somló Tamás utolsó kívánsága, ebből a cikkből kiderül.

Így szakított Hajdú Péter

iStock

Épp három éve ment tönkre a házassága, egy éve szűnt meg a tévéműsora, és az elmúlt időszak sem volt eseménytelen Hajdú Péter életében. Minden szakításából, párkapcsolati hibájából tanult, és biztos benne, hogy vár rá egy lány, aki mellett végre boldog lehet. Az biztos, hogy ez a nő nem Alföldy Anna, akivel alig fél év után szakítottak. Most, néhány héttel a történtek után a tévés elmondta, milyen módját választotta a szakításnak.

Babát vár az ATV műsorvezetője

Az ATV Egyenes beszéd, illetve A nap híre című műsorának képernyőse gyermeket vár. Krug Emília és párja csak nemrégiben tudta meg, hogy közös gyerekük születik, de már a baba nemét és nevét is elárulták. Ha érdekel, hogy milyen színű lesz a gyerekszoba, olvasd el a lenti cikket.

Betörtek Erzsébet királynőhöz, miközben aludt

Fotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images

Egészen hihetetlenül hangzik, pedig tényleg igaz: július 10-én hajnalban betörtek Erzsébet királynőhöz. Bizony, a londoni Buckingham-palotába! A legdurvább, hogy a betolakodó egészen közel járt a királynő hálószobájához is, de szerencsére végül nem történt baj. Az eset részleteit ebben a cikkben találod.

Megtámadta a gyilkos kór Kabos László özvegyét

Urbán Erika egy 12 órás életmentő műtétnek köszönheti, hogy ma már az otthonában lábadozhat. A 70 éves színésznőnek egy elrákosodott fogimplantátum miatt kellett megküzdeni a gyilkos kórral. A lenti cikkből az is kiderül, hogy milyen orvosi beavatkozásokra volt szükség ahhoz, hogy „újra legyen arca” a színésznőnek.

Óriási balhé van most Győzikééknél

MTI Fotó: Komka Péter

Gáspár Győző ellen a NAV megszüntette az eljárást, most azonban a családjával harcol egy másik ügyben. A Blikk úgy tudja, a showman közokirat-hamisítás miatt pár hónapja feljelentette a rendőrségen apját, idősebb Gáspár Győzőt, akit már ki is hallgattak az ügyben.

Teljesen el van adósodva Pál Éva

Egyedül a 35 éves fiára, Tamásra számíthat a bajban Pál Éva. Bedőlt svájcifrank-alapú hitele miatt jelenleg 19 millió forintot kellene visszafizetnie a banknak, és mivel állandó keresete nincs, fia fizeti a törlesztőrészleteket. Ha érdekel, milyen alkalmi munkákat vállal a Neoton egykori énekesnője, olvasd el a lenti cikket.

 

Szulák Andrea: Ha még egyszer újrakezdhetném…

A Hot! magazin legújabb számában Szulák Andrea a szerelmi életéről beszél, pontosabban arról, hogy mennyire nem szeret beszélni róla. Mindannyiunk örömére azért pár érdekességet elárult a szívügyeiről. Az énekesnő szerint az ember csak túl későn jön rá, hogy mire is vágyik igazán. Szulák az alábbi cikkben azt is elárulta, ha újra kezdhetné az életét, kinek lenne a felesége.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...