Kiemelt Hírek 2019. július 11.

Nem teljesítette Somló utolsó kívánságát az özvegy

Startlap Kiemelt Hírek 2019. július 11.
Hajdú Péter furcsán szakított, babát vár az ATV műsorvezetője, óriási balhé van most Győzikééknél. Bulvárösszefoglaló.

Somló Tamás özvegye elárulta, mit kért tőle a legendás zenész

Életében szinte minden kívánságát teljesítettem, de ez nagyon nehéz

– nyilatkozta a napokban Somló Tamás özvegye a Story magazinnak. Gyöngyvér mindezzel arra utalt, hogy néhai férjének a halála előtt volt egy utolsó kérése feleségéhez, amit a nőnek egyelőre nem sikerült teljesítenie. Ha érdekel, mi volt Somló Tamás utolsó kívánsága, ebből a cikkből kiderül.

Így szakított Hajdú Péter

iStock

Épp három éve ment tönkre a házassága, egy éve szűnt meg a tévéműsora, és az elmúlt időszak sem volt eseménytelen Hajdú Péter életében. Minden szakításából, párkapcsolati hibájából tanult, és biztos benne, hogy vár rá egy lány, aki mellett végre boldog lehet. Az biztos, hogy ez a nő nem Alföldy Anna, akivel alig fél év után szakítottak. Most, néhány héttel a történtek után a tévés elmondta, milyen módját választotta a szakításnak.

Babát vár az ATV műsorvezetője

Az ATV Egyenes beszéd, illetve A nap híre című műsorának képernyőse gyermeket vár. Krug Emília és párja csak nemrégiben tudta meg, hogy közös gyerekük születik, de már a baba nemét és nevét is elárulták. Ha érdekel, hogy milyen színű lesz a gyerekszoba, olvasd el a lenti cikket.

Betörtek Erzsébet királynőhöz, miközben aludt

Fotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images

Egészen hihetetlenül hangzik, pedig tényleg igaz: július 10-én hajnalban betörtek Erzsébet királynőhöz. Bizony, a londoni Buckingham-palotába! A legdurvább, hogy a betolakodó egészen közel járt a királynő hálószobájához is, de szerencsére végül nem történt baj. Az eset részleteit ebben a cikkben találod.

Megtámadta a gyilkos kór Kabos László özvegyét

Urbán Erika egy 12 órás életmentő műtétnek köszönheti, hogy ma már az otthonában lábadozhat. A 70 éves színésznőnek egy elrákosodott fogimplantátum miatt kellett megküzdeni a gyilkos kórral. A lenti cikkből az is kiderül, hogy milyen orvosi beavatkozásokra volt szükség ahhoz, hogy „újra legyen arca” a színésznőnek.

Óriási balhé van most Győzikééknél

MTI Fotó: Komka Péter

Gáspár Győző ellen a NAV megszüntette az eljárást, most azonban a családjával harcol egy másik ügyben. A Blikk úgy tudja, a showman közokirat-hamisítás miatt pár hónapja feljelentette a rendőrségen apját, idősebb Gáspár Győzőt, akit már ki is hallgattak az ügyben.

Teljesen el van adósodva Pál Éva

Egyedül a 35 éves fiára, Tamásra számíthat a bajban Pál Éva. Bedőlt svájcifrank-alapú hitele miatt jelenleg 19 millió forintot kellene visszafizetnie a banknak, és mivel állandó keresete nincs, fia fizeti a törlesztőrészleteket. Ha érdekel, milyen alkalmi munkákat vállal a Neoton egykori énekesnője, olvasd el a lenti cikket.

 

Szulák Andrea: Ha még egyszer újrakezdhetném…

A Hot! magazin legújabb számában Szulák Andrea a szerelmi életéről beszél, pontosabban arról, hogy mennyire nem szeret beszélni róla. Mindannyiunk örömére azért pár érdekességet elárult a szívügyeiről. Az énekesnő szerint az ember csak túl későn jön rá, hogy mire is vágyik igazán. Szulák az alábbi cikkben azt is elárulta, ha újra kezdhetné az életét, kinek lenne a felesége.

Keresés az oldalon