Nem szeretett Ubrankovics Júliával játszani Nagy Ervin, de állítása szerint nem rúgatta ki

A tanár című sorozat főszereplője nem találta meg az összhangot korábbi partnerével.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-03 11:13

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Ubrankovics Júliát megviselte, hogy kitették A tanár című sorozatból. A színésznő főszerepet játszott az első évadban, és sokáig úgy tűnt, a második szezonban is marad, mivel az RTL Klub kérte tőle, hogy csak erre munkára koncentráljon, éppen ezért októberig nem is vállalt semmi mást. Ehhez képest Kovács Dániel Richárd rendező és Herman Péter kreatív producer döntése értelmében elbúcsúztak tőle.

A csatorna hivatalos álláspontja szerint elégedetlenek voltak a színésznő játékával, illetve Nagy Ervin, a másik főszereplő sem akart vele együtt dolgozni, és többször is kérte, hogy keressenek neki más partnert.

Nagy Ervin azonban tagadja, hogy ő rúgatta volna ki Ubrankovics Júliát – írja az index.hu.

Fotó: Facebook

„Nem vagyok abban a helyzetben, hogy kényem-kedvem szerint váltogassam a partnereimet, mint a gatyáimat, és nem is jellemző rám, hogy a partnereim miatt hisztizzek – mondja a színész. – Az RTL Klub profitorientált cég, az országra jellemző uram-bátyám viszonyok nélkül: nem egy színész dönt több százmillió forintos projektek szereplőiről. Soha, senkit nem rúgattam ki semmilyen produkcióból.”

Ettől függetlenül Nagy Ervin elismeri, hogy voltak problémái partnerével, aminek hangot is adott. Úgy véli, nem volt meg közöttük az összhang, a belső energia, nem értették meg egymást félszavakból, ráadásul elmondása szerint már az első héttől kezdve gondok voltak Ubrankovics Júliával, aki gyakran meg is sértődött, ha szóltak neki.

„Úgy éreztem, Amerikából több önérzetet hozott haza, mint szakmai tudást – mondta Nagy Ervin. – Így nem láttam biztosítva a sorozat sikerét hosszú távon, hiszen akár nyolc-tíz évadra is lehetne tervezni A tanárral. Julival csak hármasra lehetett volna megcsinálni ezt a feladat, pedig akár csillagos ötös is lehetne.”

Nagy Ervin elmondása szerint nem is egyeztettek vele a végső döntésről, ráadásul más az, ha jelzi a rendezőknek, hogy nem tud valakivel együttműködni, és megint más egy partnert lecseréltetni.

Mai nap hírei

Nem semmi, amit a britek csinálnak a koronavírus ellen

liner.hu8 órája

Kivonták a forgalomból a legismertebb gombaölőt

mezohir.hu10 órája

Dobó Kata titokban ment férjhez, kevesen tudtak a házasságról

femcafe.hu12 órája

Csodás hírek a királyi család háza táján: most jelentette be Katalin hercegné

life.hu13 órája

Az egyik legszebb erdélyi faluban nézhetünk körbe ebben a kisfilmben

travelo.hu13 órája

Tisztifőorvos: változtatunk az oltási stratégián

demokrata.hu13 órája

Tévhitek, amiket a filmek hitettek el velünk

hamuesgyemant.hu14 órája

A meggyfák metszése tavasszal

edenkert.hu20 órája