Bepereli az RTL Klub Ubrankovics Júliát

Miközben a színésznő 10 milliót követel a csatornától, ők azt mondják, valójában egyedül Ubrankovics Júlia szegte meg a szerződésében foglaltakat.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-24 16:01

Fotó: Facebook

Bepereli az RTL Klub Ubrankovics Júliát, ugyanis több olyan utalást is tett A Tanár című sorozat folytatásáról, amit szerződése szerint feltehetően nem lett volna szabad – tudta meg a Blikk.

Ubrankovics a sorozat női főszerepét játszotta, a csatorna azonban váratlanul bejelentette, hogy megválnak tőle, mivel szerintük nem jól játszotta a szerepét, valamint partnerével, Nagy Ervinnel sem tudtak megfelelően együttműködni.

A színésznő sérelmeibejárták a sajtót: nehezményezi, hogy habár a csatorna már rég döntött a kirúgásáról, neki mégsem szóltak erről, hanem az utolsó pillanatban értesítették, és a forgatás során senki sem jelezte felé, hogy elégedetlenek a teljesítményével. Aztán kiderült, hogy Ubrankovics azt már nem kötötte a nyilvánosság orrára, hogy mindeközben 10 millió forintot követel az RTL-től az őt ért kár miatt.

A csatorna nem érti a problémát, hiszen egyéves szerződést kötöttek a művésznővel, ami lejárt. Viszont ők is jogi útra fogják terelni a vitát, szerintük ugyanis Ubrankovics megszegte a szerződését, amikor bizalmas részleteket árult el a széria folytatásáról.

Szerződésszegés történt, amelyek okán jogi lépésekre kényszerül a csatorna. A televíziós sorozatok mindegyikében előfordul, hogy egy-egy karakter története véget ér. Még Magdi anyussal is ez történt a Barátok köztben, pedig másfél évtizednél is tovább volt az életünk része. A folytatásra vonatkozó információk azonban bizalmasak, hiszen a sorozat utolsó epizódja úgy fejeződött be, hogy a néző izgulhatott, vajon beteljesedik-e a két tanár szerelme vagy sem. Többek között ezt a kellemes izgalmat vették el a sorozat rajongóitól

– fejtette ki az RTL Magyarország marketing- és kommunikációs igazgatósága.

A lap megkeresésére Ubrankovics Júlia annyit reagált, hogy addig nem szeretne semmi mondani, amíg hivatalosan nem értesítik őt a perről.

 

Mai nap hírei

60 milliós bevételt hozott Lázár Jánosék luxuskastélya

ezalenyeg.hu4 órája

Két tűztornádó is született Kaliforniában

koponyeg.hu5 órája

A szüzesség elvesztése a fiú számára jelentéktelen esemény volt, a lánynak felforgatta az életét

konyvesmagazin.hu7 órája

Csaknem kilencszázzal nőtt a fertőzöttek száma hazánkban

demokrata.hu7 órája

A külügy százmilliókat fizetett egy cégnek olyan koronavírus-tesztekre, amelyeket át sem vett

168ora.hu9 órája

Liptai Claudia kigyógyult a koronavírusból, de még mindig küzd a szövődményekkel

femcafe.hu9 órája

Katalin hercegné tényleg terhes? Leleplező kép került a nyilvánosság elé

joy.hu10 órája

Egy amerikai férfi a szelfizés újabb áldozata

napmintnap.com12 órája