Nagyot hibáztak ezek a politikusok, most rajtuk nevet a fél világ

Startlap - Startlap
Kiderült, milyen betegségben hunyt el Benke Laci bácsi, nagy titkáról vallott Bálint gazda, Hajdú exe a szakításukról nyilatkozott. Heti bulvárösszefoglaló.

Óriásit hibáztak a pakisztáni politikusok, most rajtuk röhög a fél világ

A pakisztáni Khyber Pakhtunkhwa tartomány képviselői sajtótájékoztatót tartottak – ami önmagában nem lenne világszám. Azonban az eseményt élőben közvetítették a Facebookon, és véletlenül bekapcsolva hagyták a cicás filtert. Na, így már viszont futótűzként a sztori, aminek jól sikerült felvételeiért csak ide kell kattintanod.

Nagy titok derült ki Bálint gazdáról

Évtizedekkel ezelőtt a kommunizmusban hurcolták meg Bálint Györgyöt: a napokban az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárából a bizonyító erejű dosszié is előkerült – erről Magyarország leghíresebb kertésze beszélt, ebben a cikkben.

Családjával együtt hazajött Gombos Edina

Gombos Edináék évek óta Amerikában élnek, de a hét elején mindannyian hazajöttek Magyarországra. Hogy kikkel találkoztak először, azt itt tudod elolvasni.

Koós János özvegye drasztikus lépésre szánta el magát – így könnyít fájdalmán

Koós János idén márciusban, hosszú betegség után 81 éves korában hunyt el, azóta felesége, Dékány Sarolta képtelen feldolgozni férje tragikus halálát. A magányosan töltött fájdalmas órák alatt Sarolta nagy lépésre szánta el magát, hogy kissé könnyítsen lelki kínjain. Ha érdekel, milyen döntést hozott az özvegy, ebből a cikkből megtudhatod.

Hajdú Péter exe a szakításukról nyilatkozott

Újabb részletek derültek ki Hajdú Péter és 26 éves (volt) barátnője, Alföldy Anna szakításáról. A Blikk azóta megtudta, a műsorvezető és párja már két hete úgy döntött, hogy elválnak útjaik. De a szakítás körülményeiről is kiderült néhány izgalmas részlet, amiket ebből cikkből most te is megismerhetsz.

Rezes Judit és Szabó Győző először mutatta meg a kisfiát

Boldoggá teszi őket, hogy bővült a család, ám egy színészpárnak sem fenékig tejfel az élete. Szabó Győző és Rezes Judit kisfia hangsúlyozottan tervezett baba volt, de a gyerekvállalással járó nehézségek őket sem kerülik el. Ha kíváncsi vagy, milyen gondokkal küzd nap, mint nap a művészpár, és ha szívesen megnéznéd a Gazsiról készült fotót, kattints az alábbi cikkre.

Koncert közben lett rosszul Korda György

Megijesztette a rajongóit Korda György, aki feleségével többet koncertezik, mint fele annyi idős kollégái. Múlt hétvégén a Siófok Plázson rosszul lett a 81 éves énekes; már koncert közben fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt, aztán a műsor közepén hirtelen eltűnt a színpadról. Ha érdekel, mitől lett rosszul a legendás énekes, olvasd el ezt a cikket.

Kiderült, milyen betegségben hunyt el Benke Laci bácsi

70 éves korában távozott az élők sorából a tévéből népszerűvé vált mesterszakács, Benke László. Azt eddig is tudtuk, hogy Laci bácsi már hosszú ideje betegeskedett, arról azonban, hogy pontosan mi okozta halálát, mostanáig nem írtak a lapok. A részleteket minderről ebben a cikkben olvashatod el.

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Szabó Zsófi és Tusup szakításának ugyanaz lehetett az...

képcím

Hajdú Péter egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni a Berki...

képcím

Osváth Zsolt: Hányok Tóth Gabitól