Nagy Feró megmagyarázta, miért kapott Kossuth-díjat

Startlap - Startlap
A Beatrice 75 éves frontemberének korábban meg sem fordult a fejében, hogy járna neki ez a díj. Bulvárösszefoglaló.

Nagy Feró megmagyarázta, miért kapott Kossuth-díjat

Nagy Feró március 15-én kapta meg a Kossuth-díjat, és ebből az alkalomból kérdezte a Bors, hogyan éli meg az állami kitüntetést, illetve azt, hogy sokan bírálták-e a döntést. Ha kíváncsi vagy a Beatrice 75 éves frontemberének a válaszára, ebből a cikkből megtudhatod.

Íme az első fotó a második gyermekével várandós Horváth Éváról, gyönyörű kismama a 42 éves modell-műsorvezető

A 42 éves modell-műsorvezető – aki az első gyermekét 38 évesen hozta világra – a Story magazinnak elárulta, az első trimeszter nehézségei után most tele van energiával, újult erővel néz a kétgyermekes családanyalét izgalmai elé. A gyönyörű kismamáról készült fotót itt nézheted meg.

Ő volt Istenes Bence első szerelme, 23 év után a Nagy Szám hozta össze őket

A műsorvezető a gyermekei anyja előtt nagy szoknyapecér volt, több hírességgel is járt, azonban az első szerelme civil volt. A Nagy Szám című műsorban visszament abba a csepeli panelba, ahol tíz évig élt, és az első párjával is találkozott. A felvételt itt nézheted meg.

Megszólalt a Nemzeti Színház Törőcsik Mari egészségi állapotáról

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Szerda délután a Facebookon és több álhíroldalon is terjedni kezdett, hogy meghalt Törőcsik Mari. A Nemzeti Színház erre közleményben reagált, amit itt olvashatsz el.

Elhunyt Papp Imre Mityó, a Gemini egykori énekese

A szakmában csak Mityóként emlegetett énekes a hetvenes években a Gemini frontembereként volt ismert. Zenei pályájáról itt találsz egy rövid összefoglalót.

Ganxsta Zolee büdös, tetovált, fehér mocsoknak nevezte saját magát

Ganxsta Zolee a LifeTV Bréking című műsorának vendége volt, ahol a társadalmi szereposztásokról beszélgettek. A rapper a gendersemlegességről és a politikai korrektségről is elmondta a véleményét, amit ebből a cikkből ismerhetsz meg.

Hajdú Péter nem keres bűnbakot, továbblépett

Engem nagyon sokan utálnak, és nagyon sokan szeretnek. A legtöbb esetben mind a kettő indokolatlan

– mondja magáról az ország egyik legismertebb műsorvezetője, aki nem tud mit kezdeni azzal, ha azt mondják neki, “rohadjál meg, te szemét”. Tévés karrier, Friderikusz, magánéleti kérdések, duma Bruce Willisszel egy szállodai folyosón. Interjú Hajdú Péterrel itt.

Agárdi Szilvi életében hatalmas mérföldkő jött el

MTI Fotó: Illyés Tibor

Régóta vágyik önálló életre Agárdi Szilvi, és most végre elhatározta, hogy lépéseket is tesz érte új szerelmével, Krisztiánnal együtt. A részletekről ebben a cikkben olvashatsz.

Barabás Évi mélypontra került az édesapja halála után, először beszél róla

Barabás Évit mindig kirobbanó formában láthatjuk a képernyőn, de nyilván az ő életében is vannak nehézségek, ám ezekről nagyon ritkán beszél. Most kivételt tett, a felvételt erre a linkre kattintva nézheted meg.

Háromlábú kutyát fogadott örökbe Kristen Bell

Whiskey-nek hívják az állatot és fotókat is találsz róla ezen a linken.

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Ők vehették át a Kossuth-díjat