Most megtudta Ambrus Attila, milyen az, ha őt lopják meg

Egészen megértőnek tűnik a Viszkis az elkövetővel szemben.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-18 09:10

Tarolt a mozikban az Ambrus Attila „munkásságáról” szóló A Viszkis című film. A novemberben mozikba kerülő alkotást még pár helyet vetítik, hamarosan DVD-n is megjelenik.

A felvételt viszont valaki feltette egy illegális letöltőoldalra, amivel milliós károkat okozott a forgalmazónak.

„A mi cégünk forgalmazza a Viszkis-filmet, de „csak” a mozikban. Tudunk róla, hogy valaki sajnos feltöltötte online, és dolgozunk azon, hogy kiderítsük, ki volt az az illető, illetve, hogy eltüntessük mindenhonnan az internetről a felvételt. Hiszen, ha megnézhető a neten, akkor miért vegyen mozijegyet? Az ilyen kiszivárgások sajnos előfordulnak a 21. században. Sokmilliós kárról van ilyenkor szó, de a DVD-forgalmazó rosszabbul fog járni” – közölte a Borssal az Intercom Zrt. sajtófelelőse.

Ambrus Attila viszont úgy tűnik, megértőbb az elkövetővel szemben. Állítása szerint ő soha nem tölt le filmet, mert nincs ideje rá. Viszont a lopás szerint a film sikerességét is mutatja:

„Ilyen világot élünk. Azt gondolom, hogy ez is a film nézőszámát erősíti. Pont tegnap tudtam meg, hogy már meghaladtuk a 380 ezres nézettséget. Ez már mérvadó. Azok, akik bántottak, már csöndesebb lett a hangjuk. Ha ennyi ember megnézte, akkor az már jelent valamit. Ha egy filmet feltesznek egy online oldalra, biztosan nem azért teszik, mert az olyan rossz.”

 

Címlapfotó: ATV

Címkék:

Ambrus Attila