Kiemelt Hírek 2018. augusztus 06.

Megszabadult a nyomkövetőtől a Dózsa György úti gázoló - engedéllyel

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 06.
Rövid időre szabadnak érezhette magát M. Richárd.

A Dózsa György úti gázolóként hírhedté váló férfi bokáján az elmúlt esztendőben nap 24 órában villogott a nyomkövető, ám most kivételesen egy kis időre megválhatott tőle.

– Orvosi vizsgálatra, egészen pontosan MRI-re voltam hivatalos. A szerkezet feladata az volt, hogy megállapítsa, a gerincem, illetve a bokám hogyan gyógyult a baleset óta, viszont a gépnek bezavart volna a nyomkövető, ezért vághattam le – mondta a Blikknek M. Richárd. – E rövid idő alatt mindenhova kísértek a rendőrök, egy másodpercre se vették le rólam a szemüket. Még a gépnél is ott álltak mellettem, majd kikísértek.

Azt, hogy vétkes volt a balesetben, és hogy gyorsabban hajtott a megengedettnél, továbbra sem tagadja. Heteken belül azonban újabb fordulójához érkezhet az ügy: a rendőrségi szakvélemények megérkeztek, így elképzelhető, hogy nemsokára a bíróságon folytatódik az eset.

Mint ismeretes 2017. május 15-én egy fehér Mercedes belerohant egy Citroenbe a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca sarkán. A balesetben ketten meghaltak, öten megsérültek. A luxuskocsit M. Richárd vezette.

 

Keresés az oldalon