Különös fordulatot vett Szilágyi Liliána bántalmazási ügye

Startlap - Startlap
A BRFK állítja, többször is megkeresték, mégsem jelent meg vallomást tenni, az úszónő ügyvédje szerint viszont nem ez történt. Esti hírösszefoglaló.

Különös fordulatot vett Szilágyi Liliána bántalmazási ügye

Míg a Magyar Úszó Szövetség vizsgálata az édesapját szexuális és egyéb abúzussal vádoló Szilágyi Liliának adott igazat, a BRFK már arról számolt be, hogy az ügyet lezárták. A rendőrség szerint Szilágyi Liliána többszöri értesítésükre sem jelent meg a hatóság előtt, az úszónő jogi képviselője ugyanakkor ennek ellentmondóan nyilatkozott. Részletek.

Döntött a Kúria: nem jogsértő, hogy civil szervezetek érvénytelen szavazásra buzdítottak a népszavazáson

Hiába szabott ki bírságot a Nemzeti Választási Bizottság egy sor civil szervezettel szemben, amiért a kormány által gyermekvédelminek titulált népszavazással kapcsolatban érvénytelen voksolásért kampányoltak, a Kúria döntése értelmében a civilek nem sértettek törvényt. Az esetről és annak fejleményeiről ebben a cikkben olvashatsz.

Orbán Viktor unokatestvérét nevezte ki nagykövetnek Áder

Villegas-Vitézy Anna Zsófia Szijjártó Péter előterjesztése nyomán lett Kolumbia új magyar nagykövete. Vele egyetemben a köztársasági elnök több más személy diplomáciai pozíciójáról is döntött. További információkért katt ide.

M. Richárd ismét sztrókot kapott, öntudatlanul, lélegeztetőgépen felszik

MTI/Mónus Márton

A kecskeméti maffiaper egykori vádlottja kritikus állapotba került. A férfi ügyvédje már korábban arról nyilatkozott, hogy védence több tíz kilót fogyott, és olyan rosszul van, hogy alig lehet ráismerni. Bővebben.

Hiába akarod fagyival vigasztalni magad, az is sokkal drágább lesz idén nyáron

Az alapanyagok ára már lassan naponta változik, ezenkívül további áremelkedések, és egyéb, nehezítő körülmények sújtják a fagylaltkészítést is – derült ki Magyar Cukrász Ipartestület szakmai elnökének tájékoztatásából. Ha kíváncsi vagy, mit is jelent majd mindez pontosan a pénztárcánk szempontjából, akkor ezt a cikket nézd meg.

Rekordmennyiségű üzemanyagot vásároltunk az idén a nagy láncoknál

A tavalyi évhez képest látványosan megemelkedett a vásárlói kedv az ismertebb láncok töltőállomásain, ugyanakkor a kicsi, független benzinkutatokon visszaesett a kereslet. Ezzel új rekord született az év első néhány hónapjában. Bővebben.

Változik az üzemanyagok ára szombattól, de az árstop marad

MTVA/Bizományosi: Róka László

A benzin és a gázolaj beszerzési ára emelkedik, ami a piaci árú gázolaj és a prémium üzemanyagok árát érinti majd. Részletek.

Gigantikus pénzmosási üggyel vádolnak egy szegedi nőt

Különösen nagy értékre, üzletszerűen elkövetett pénzmosás bűntette miatt emelt vádat a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a nő ellen, aki a vádirat szerint egy százmilliós nagyságrendű, bűncselekményből származó összeg tisztára mosásában közreműködött. Mi történt? Innen kiderül.

Komoly időjárási fordulat köszönt be szombaton

Éppen a húsvéti hosszú hétvégén toppan be a hidegfront, és vele együtt a csodás, tavaszi időjárás után egy jelentősebb lehűlés. Éjszaka akár fagypont alatti hőmérsékleteket is mérhetünk. A következő napok időjárás-előrejelzése itt található.

(Címlapkép: Andrea Staccioli/LightRocket via Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Óriási pechünk van

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

A per: vallomást tett Schadl György édesapja, felesége nem...