Megrázó fotók: magyarokba rohant bele egy ámokfutó Horvátországban

Startlap - Startlap
Egy szabálytalanul bekötött vezeték miatt halhatott meg a 13 hónapos nyíregyházi kisfiú. Tényleg kizárták a nyugdíjasokat az Erzsébet-programból. Kocsis Máté a parlamenti tisztségeik elvételével fenyegeti a DK-t. Hírösszefoglaló.

Szabályosan letarolta a fizetőkapunál várakozó magyar autósokat Horvátországban a száguldozó BMW-s

Szentivánzelina (Sveta Helena)  határábancsütörtök kora délután egy horvát rendszámmal közlekedő, gyorshajtó BMW az autópálya egyik kapujánál várakozó magyar autóknak csapódott. A brutális balesetről készült fotók tanúsága szerint az autók a felismerhetetlenségig roncsolódtak. Erre a linkre kattinva megismerheted az eset további részleteit, illetve a felkavaró felvételeket is megnézheted. 

Egy szabálytalanul bekötött vezeték miatt halhatott meg a 13 hónapos nyíregyházi kisfiú

Forrás: RTL Klub

Egy szabálytalanul bekötött vezeték végezhetett azzal a 13 hónapos kisfiúval, akit szerda délután Nyíregyházán halálos áramütés ért. Arról, mégis hogyan történhetett ilyen tragédia, az alábbi cikkben írnak.

Tényleg kizárták a nyugdíjasokat az Erzsébet-programból

Az Erzsébet-programban eddig szociálisan rászoruló családosok, nagycsaládosok, fogyatékossággal élők és nyugdíjasok pihenését is támogatták, ennek azonban vége – derült ki a Magyar Közlönyben megjelent 2020-as költségvetési salátatörvényből. További részletekért ezt a cikket olvasd el.

Kocsis Máté a parlamenti tisztségeik elvételével fenyegeti a DK-t

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője levélben jelezte Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője felé: a DK tagjainak parlamenti tisztségei bánhatják, hogy az EP szociáldemokrata frakciója nem szavazza meg a Fidesz jelöltjeit az EP szakbizottsági tisztségeire. Ha kíváncsi vagy, mit írt pontosan Kocsis Máté, ide kattints.

Angela Merkel a protokollt is megváltoztatta remegésrohamai miatt

Miután néhány héten belül harmadszor is reszketésroham tört rá nyilvános szereplés közben, Angela Merkel  a protokoll megváltoztatását kérte, amikor a dán miniszterelnökkel találkozott. Így lehetősége nyílt egy roppant szokatlan dologra. Ha érdekel, mit kért pontosan Merkel, akkor ezt a cikket olvasd el.

Zuzana Caputová fejet hajtott Göncz Árpád sírja előtt

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Zuzana Čaputová szlovák államfő Budapesten tárgyalt Áder Jánossal, majd Orbán Viktorral találkozott, valamint ellátogatott Göncz Árpád sírjához is. Ebben a cikkben egy fotót találsz a szlovák államfőről, amint Göncz Árpád síremléke előtt áll, és az is kiderül, miért rótta le nála a kegyeletét. Itt pedig elolvashatod, miként nyilatkozott a találkozóról Áder és Caputová.

A világ egyik leghíresebb pornósával mulatott Nikola Gruevszki

Az otthonában korrupcióért elítélt volt macedón miniszterelnököt, Nikola Gruevszkit egy budapesti parti képgalériájában szúrták ki, amelyen többek között Rocco Siffredi is részt vett. Aki esetleg nem tudná: Siffredi nagyjából a leghíresebb valaha élt férfi pornószínész. Ebből a cikkből megtudhatod, milyen eseményen szórakozott a Magyarországon menedékjogot kapott macedón politikus, és természetesen a fotókat is megnézheted.

Nem fogsz örülni, ha a hétvégén belföldön nyaralnál

Záporok, zivatarok, az átlagosán hűvösebb idő és erős szél: ez jellemzi a hétvége időjárását, amely vasárnapra az ország egyes területein naposba fordul. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Az MTI megtagadta egy Orbán Viktorral kapcsolatos sajtóközlemény...

képcím

Biogolyóstoll, fideszes pártkatona - ellenzéki reakciók Sulyok...

képcím

Dr. Sulyok Tamást jelöli köztársasági elnöknek a Fidesz-KDNP