Megjelent Berki Krisztián utolsó interjúja, amit néhány nappal halála előtt adott

Startlap - Startlap
Lelki vívódásairól és arról vallott, sokszor érzi úgy, hogy szeretne néha gyerek lenni, legalább otthon. Bulvárösszefoglaló.

Megjelent Berki Krisztián utolsó interjúja, amit néhány nappal halála előtt adott

A pénteken 41 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián lelki vívódásairól, a vállát nyomó nagy terhekről, házassági nehézségeiről és arról mesélt, sokszor érzi úgy, hogy szeretne néha gyerek lenni. A beszélgetésbe erre a linkre kattintva olvashatsz bele.

Thuróczy Szabolcs: Ordítok magamban, hogy egy pedagógus annyit keres, amit elkapucsínóznak luxuséttermekben reggelente bizonyos emberek

Hogy értelmetlenül mennek tönkre sorsok azáltal, hogy ki se derül, hogy valaki miben tehetséges, és hogy ettől a folyamatos pressziótól az ember az alkoholhoz menekül, mint ahogy több millió magyar. És amikor látjuk a kontrasztját, hogy bizonyos emberek életmódtanácsokat adnak mókusaggyal, akkor elgondolkozik az ember annak a kettősségén, hogy egy olyan tehetségnek, mint ez a Magyar Oszkár, azoknak az maradt, hogy a Deák-kúriát is tatarozta már.

Ugyan úgy véli, a közöny a legrosszabb, “egészsége megóvása érdekében” egy hónapja nem olvas híreket. “Lám, hiába nem akarok, önkéntelenül is belefolyok a közéletbe” – mondja Thúróczy, aki interjú közben is tulajdonképpen folyamatosan a közéletről beszél, méghozzá nagyon kemény szavakkal. Thúróczy Szabolcs nagyinterjúban fejtette ki gondolatait a 80-as évekről, a régi színházi világról, Cserhalmi Györgyről, Bödőcs Tiborról, a tehetséges emberek haláláról, arról, miért “életveszélyes a Facebook”, és annak fájdalmáról, hogy valójában Magyarországon száz év alatt “semmi nem változott“.

Aradszky László fia megszólalt édesanyja haláláról

A család hétfőn jelentette be, hogy Aradszky Éva 4,5 évvel férje halálát követően szintén eltávozott. Fia röviden nyilatkozott, és határozottan jelezte, édesanyja temetésére is a legszűkebb körben kerül sor. Részletek.

Bódi Margó csodaszere segített Oszvald Marikának megúszni a műtétet és a protézist

Az operetténekes izületi fájdalmakkal és gerincpróbákkal küzdött, amire meglepő módon egy gyógynövénykomplexum hozta el a megoldást.

Az orvoson megnézte a gyógyszer összetevőit, és azt mondta, ez remek.

További információkért katt ide.

Borbás Marcsi elárulta, mit tanult a fűszernövényekről nagymamájától

MTI Fotó: Marjai János

A Gasztroangyal háziasszonya még légfrissítőt is házilag, fűszernövényekből készít, az ételekről pedig azt vallja, táplálkozásunk a lélekre is kihat. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kóbor János 15 éves lánya interjút adott

Kóbor Léna jövőbeli terveiről mesélt, fiatal kora ellenére roppant nagy komolysággal és elhivatottsággal. Bővebben.

Tóth Vera a covid után hónapokig “összevissza énekelt”: “Lelkileg nagyon megviselt”

Az énekesnő fizikailag és mentálisan egyaránt összetört a betegségtől. Sokáig attól félt, talán sosem lesz képes újra úgy énekelni, ahogy korábban, és testét is elhanyagolta. Tóth Vera legfrissebb posztjában “sorstársainak” üzent, és fényképen mutatta meg, hogy próbálja újra összeszedni magát. Íme a bejegyzés.

ByeAlex Herceg Erikáról: “Ezt a fajta humorizálást, ami volt az elmúlt években ő például kifejezetten utálja”

Az X-Faktor mentora, aki már hat éve erősíti a csapatot, úgy véli, új társuk megváltoztatja majd a hangulatot. A témáról Geszti Péter is megszólalt, aki komoly reményeket fűz Herceg Erikához. Videó és további részletek itt.

Rácz Jenő megmutatta, hogyan fest napközben apaként: összeöltözött a babakocsival

A séf legfrissebb fotóján új, apás élete hétköznapjait mutatta be, és közben kérdezz-feleleket tartott követőivel. Rácz 50 kérdésre válaszolt, a kriptovalutáktól vágyain át a jelenleg megkerülhetetlennek számító szülőség témaköréig bezárólag. Utóbbiról úgy fogalmazott:

olyan, mintha száz étterme lenne az embernek.

Bővebben.

Novodomszky Éva: A diétákkal nem vagyok jóban, nem is szoktam sanyargatni magam, de van egy, amit életmódszerűen tartok

MTI/Cseke Csilla

A 48 éves tévésnek mérlege sincs, mert nincs szüksége rá. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell odafigyelnie testsúlyára, de különleges hozzáállásának és könnyen betartható étrendjének köszönhetően nem okoz számára szenvedést alakja megőrzése. Novodomszky Éva diétás titkairól ebben a cikkben írnak.

(Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével