Kiemelt Hírek 2018. július 16.

Meghan Markle apja megint nagyon kínosat nyilatkozott

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 16.
Ráadásul újabban a kiejtésével cikizik a hercegnőt.

Harry herceg felesége, Meghan Markle szépsége és bája mellett valami olyat is hozott a brit királyi famíliába, amit kifejezetten utálnak a Buckhingham-palotában: jó sok botrányt, mivel családja tele van meglehetősen kellemetlen alakokkal.

Nővére, Samantha Markle például könyvet ír életéről, “A nyomulós hercegnő testvérének naplója” munkacímmel. Aztán ott az édesapja, Thomas Markle, aki az esküvőt megelőzően azzal került a lapokba, hogy pénzt fogadott el, hogy hamis lesifotókat készíthessenek róla, majd végül a lánya esküvőjére sem ment el. És a rokonok folyamatosan olyan dolgokat nyilatkoznak róla, ami egy reality szereplőnek is ciki lenne, nemhogy egy brit hercegnőnek.

Markle most épp azt találta mondani, hogy szerinte a lánya fél és boldogtalan – írja a 24.hu.

A lányom szerintem most retteg. Látom a szemében, látom az arcán, a mosolyán. Évekig láttam a mosolyát, ismerem, hogy milyen. Nem tetszik az, amilyennek most látom. Ez még csak nem is egy színpadi mosoly. Látszik rajta a kín

– fogalmazott a férfi aki úgy véli, túl nagy a nyomás a hercegnén a királyi család miatt.

Mindeközben az alábbi videó megjelenése óta azzal piszkálják Markle-t, hogy megfeledkezett amerikai származásáról, és hirtelen brit akcentussal beszél.

Egy dialektus szakértő elmondta: természetes, hogy amikor egy másik helyre költözik valaki, ahol a megszokottól eltérően beszélik a nyelvet, ő is elkezdi máshogy kiejteni a szavakat. Ráadásul Markle színésznő, tehát valószínűleg fogékonyabb is az új akcentusokra.

Keresés az oldalon