Kiemelt Hírek 2020. december 03.

Meghalt Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2020. december 03.
Reggel még arról szóltak a hírek, hogy bár lélegeztetőgépre került a koronavírus miatt, már úgy tűnik, jobban van. Bulvárösszefoglaló.

Meghalt Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo

Éppen ma reggel nyilatkozta Kis Grófo, hogy bár az édesapja lélegeztetőgépre került a koronavírus miatt, már úgy tűnik, jobban van, és nemsokára elhagyhatja a kórházat. Kozák László Grófo állapota azonban hirtelen rosszabbra fordult, és ma délelőtt elhunyt. Részletek.

Eltemették Benkő Lászlót

A 77 évesen, hosszas betegség után november 18-án elhunyt Benkő László búcsúztatását a Farkasréti temetőben tartották. A szertartáson készült fotók is készültek, ezeken látható, a család mellett számos barát és kolléga is jelen volt. A képeket ebben a cikkben nézheted meg.

Végre megnézheted Erzsébet királynő idei karácsonyi dekorációját

JUSTIN TALLIS / AFP

A 94 éves uralkodó és férje a napokban szomorú, de felelősségteljes döntést hoztak, miszerint idén egyedül fognak ünnepelni a Windsor-kastélyban, nem akarnak ugyanis senkit kitenni a vírusfertőzés lehetőségének. Ennek ellenére a palotai dolgozók épp úgy kidekorálták az otthonukat, ahogyan minden évben. A csodás eredményt megnézheted ebben a videóban.

ValóVilág: szépségversenyt rendeztek a villában, csak épp a férfiaknak kellett beöltözniük

A villa férfi lakóinak női ruhába bújva kellett meggyőzniük a lányokat, hogy ők a legszebbek. Az már teljesen szubjektív, hogy inkább rémisztőre vagy viccesre születtek az átalakulások. Ha kíváncsi vagy, ki nyerte a Miss Villa Man címet, ide kattints.

A Konyhafőnök VIP: Bódi Sylvi idegességében a földhöz vágott egy konyhai eszközt

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásának előzetesében az látható, hogy elszabadul a pokol a konyhában, ugyanis mind a két csapatnál az egyik versenyzőnél betelik a pohár. A videót itt nézheted meg.

Egy évvel a válása után először nyilatkozott Feke Pál

Amikor tavaly novemberben kiderült, hogy a feleségével külön utakon folytatják, a színész nem érezte késznek magát arra, hogy bármit is nyilatkozzon. Most először tett kivételt a Story magazinnak. 

Koós Réka elárulta, hogy van most édesanyja, Dékány Sarolta

MTI/Szigetváry Zsolt

Koós János halála után Dékány Sarolta teljesen összeomlott, sokáig hallani sem lehetett róla. A Bors információi szerint azonban az özvegy a lányához költözött. Koós Réka mesélt arról, hogy van most édesanyja, és arról is, hogyan telnek a napjaik. Részletek.

Farm VIP: Kiskeró úgy érzi, mindenki lekezelően viselkedik vele

Kerényi Miklós Máté több emberrel összebalhézott a Farm VIP kezdete óta, a legtöbbször Ambrus Attilával volt problémája. A Viszkis azonban kiesett, a két csapat pedig összeolvadt eggyé, ebben kellett volna megtalálnia a helyét. Ebben a cikkben elmondja, sikerült-e beilleszkednie.

Így békült ki Gáspár Győző és Zsolti

Gáspár Győző és Zsolti sokáig, közel egy évig nem beszéltek egymással, végül az élet úgy hozta, hogy egy születésnapi bulin találkoztak, ahol minden megváltozott. 

Három műsor is befejeződik az RTL Klubon

Közeleg a karácsony, ezért három RTL Klubon látható műsor is búcsúzik a héten. A részletekért ide kattints.

Keresés az oldalon