Kiemelt Hírek 2018. július 26.

Megdöbbentő életmódja volt a Barátok közt színésznőjének a sorozat előtt

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 26.
Volt, hogy napokig egy padon aludt Gyebnár Csekka.

A Barátok közt színésznője, Gyebnár Csekka élete nem volt egyszerű, mielőtt 2008-ban kapta megkapta a sorozatban Gizi szerepét – írja a Hot! magazin.

A művésznő a román határ melleti kisvárosban, Sarkadon nőtt fel, ahonnan Budapestre költözött, hogy valóra váltsa álmát, és színésznő legyen. A fővárosban azonban folyamatos anyagi problémáktól szenvedett, ezért a Színművészeti Főiskola mellett mindenféle munkát elvállalt: mosogatott, takarított, és kocsmákban pultozott. De hiába dolgozott, mégis előfordult, hogy átmenetileg fedél nélkül maradt.

Kénytelen voltam pár éjszakát a Gellért-hegy egyik padján tölteni. Meg sem kottyant, fel sem fogtam a veszélyeit, egy vállrándítással elintéztem, hogy nincs hol laknom, aludnom. Volt egy mantrám, miszerint beérik majd a gyümölcs. Ha nem mondtam el magamban ezerszer, akkor egyszer sem, ez tartotta bennem a lelket a legmélyebb napokban, hetekben is

– árulta el a most 44 éves színésznő, akit semmi sem tudott eltántorítani attól, hogy elérje a célját. Pedig sok kritikusa akadt: rendszeresen megkapta, hogy nem alkalmas a színészi pályára. Az iskolai évek utáni időszakban nem is nagyon kapott munkát, folyamatos kudarcok érték a meghallgatásokon.

2008-ban végre minden megváltozott, amikor beválasztották az RTL Klub sikersorozatába.

A helyemre kerültem. Kegyetlen nehezen, döcögősen, de beért a gyümölcs. Ezzel lezárult egy ínséges korszak

– mondja Gyebnár Csekka.

Keresés az oldalon