Még egy áldozata lehet az afgán erőszakolónak

Egy nő jelentkezett, hogy őt is kényszerítette, de eddig mégsem tett feljelentést.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-12 16:22

A rendőrség kedden elfogta S. B. Ahmadot egy osztrák vonaton, azt az afgán férfit, aki szeptember 9-én megerőszakolt egy nőt egy kebabos mosdójában, Budapest belvárosában. A férfi korábban kétszer is szeméremsértést követett el a VII. kerületben.

Azóta kiderült, még egy áldozata lehetett, az index.hu ugyanis felvette a kapcsolatot egy 22 éves nővel, aki elárulta a lapnak, hogy a körözési fotók alapján ismerte fel a férfit, majd elárulta, hogy augusztus 7-én őt is megerőszakolta.

„Teljesen biztos, hogy ő volt az, akit köröztek, és akit ma elkaptak. Már zárni készült, nem is ettem semmit. Angolul beszéltünk, megengedte, hogy töltsem a telefont, de amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót, és berángatott a wc-be. Hiába próbáltam kijutni, hátulról megerőszakolt” – mondta a lány, aki állítólag azért nem tett feljelentést eddig, mert nem heverte ki a történteket, de hamarosan bepótolja.

A nő egyébként homályosan fogalmazott, ráadásul az elfogyasztott alkohol miatt nehezen is emlékezett vissza, nem tudta pontosan, hol történt az eset.

Kiderült azonban, hogy S. B. Ahmed valóban a kebabosnál dolgozott augusztusban, ráadásul éppen azon a napon, amelyet a nő is említett. A férfi azonban csak néhány napot dolgozott annál a boltnál, majd nem vette fel a telefont. Egy másik üzletnél viszont agresszíven viselkedett, és a vendégekkel is nyers volt.

Mai nap hírei

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu4 órája

„Más elengedett kézzel biciklizik – én betét nélkül menstruálok!”

wmn.hu5 órája

10 ruhadarab, ami régen menő volt, ma pedig csak röhögünk rajtuk

unilife.hu6 órája

A spanyol sajtó nekiesett Eden Hazardnak

promotions.hu10 órája

Intézményvezetői kinevezéseket adott át Kásler Miklós

demokrata.hu11 órája

Elindulhat a 2022-es választásokon Gődény György

168ora.hu12 órája

Ints búcsút a szemüveg bepárásodásának!

szimpatika.hu16 órája

Hugh Grant egy nagyon fura sztorit osztott meg George Clooney-ról

joy.hu17 órája