Kitört a víruspánik egy szegedi autóbuszon

Startlap - Startlap
A vonatpótló egyik utasának zsebéből véletlenül kihullott a karanténcédula, aztán még további két személynél találták meg a piros papírt, végül rendőrök vették körbe a járművet. Esti hírösszefoglaló.

Kitört a víruspánik egy szegedi autóbuszon

A Szegedre tartó vonatpótló busz egyik utasának zsebéből egy piros cédula esett ki, majd két másik utasról is kiderült, hogy szintén van náluk a hatósági karanténról szóló papírdarabból. Végül rendőrök vették körbe a buszt. Kíváncsi vagy, mi történt? Akkor ezt a cikket olvasd el.

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a rendőrség az éjjeli halálos érdi összecsapásról: videókon mutatták be, ahogy egymásnak estek

Péntek délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a csütörtök esti halálos kimenetelű érdi tömegverekedésről, amelynek során két banda tagjai csaptak össze, és ennek következtében egy 50 éves férfi meghalt, két ember életveszélyes, három súlyos, hét ember pedig könnyebb sérülést szenvedett. A hatóságok két kamera felvételét közölték a véres eseményekről. A videókat és a sajtótájékoztatón elhangzottakat itt találod.

Uj Péter szerint Bodolai átverte az Index szerkesztőségét, és nem alkalmas egy médiacég vezetésre

Az Index egykori, és a 444.hu jelenlegi főszerkesztőjének álláspontját Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnöke közelmúltbeli ténykedéséről az alábbi cikkben olvashatod.

Szombattól változnak a beutazási szabályok: kérelmet kell beadni, és fizetni kell a PCR-tesztért, ha nem akarunk karantént

Fotó: Thomas Kronsteiner/Getty Images

Szombattól az állam nem téríti meg a sárga és piros jelzésű országokból Magyarországra utazók koronavírustesztjeit, amikre akkor van szükség, ha szeretnék elkerülni a karantént. Mindez kifejezetten komoly ügyintézéssel jár a határátlépőknek, és számos fontos tudnivaló van, amelyeket ebben a cikkben ismertetünk.

Meglepetést akasztott Tiborcz István balatoni luxusházának kapujára

Miután Orbán Viktor miniszterelnök a napokban szalmakalapban, napszemüvegben bejelentkezett Tiborcz István balatoni úszómedencés birtokáról, Fekete-Győr Momentum-elnök felkereste a helyszínt, és egy kis apróságot helyezett el a bejáraton. Az akcióról felvételt készítettek. Videó és további részletek itt.

Megszavazták: felfüggesztették a gödi polgármestert

A momentumos Balogh Csaba felfüggesztését a DK, az LMP és a Jobbik a Fidesszel együtt szavazva egy fegyelmi eljárás mellett már két héttel ezelőtt is eldöntötte, de akkor a településvezető az intézkedés felülvizsgálását kérhette. Ha kíváncsi vagy, mi zajlik Gödön, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hibrid tanévkezdésre készülnek a pedagógusok

Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke pénteken a Kossuth rádióban közölte: szeptembertől a hagyományos és a távoktatást ötvöző hibrid tanításra kell felkészülni. Minderről bővebben itt írnak.

A vád szerint leitatta, szexuálisan kihasználta és közben fotózta 17 éves tanítványát az edző

A Fejér Megyei Főügyészség 9 év fegyházat kért a férfira, amennyiben az már az előkészületi ülésen beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról. A felkavaró ügy részleteit és legfrissebb fejleményeit ebben a cikkben ismertetik.

10 milliárdos hitelt ad az orosz beruházási bank az Appeninn ötcsillagos szántódi szállodájára

A Budapesti Értéktőzsde csütörtökön közleményben számolt be arról, hogy az orosz hátterű Nemzetközi Beruházási Bank (IIB) 9,8 milliárd forint hitelt folyósít az Appeninn Vagyonkezelő Holding közvetett tulajdonában lévő Szántód Balaland Family Ingatlanfejlesztő kft. számára. A bankról, a beruházásról, valamint az Appeninnről erre a linkre kattintva olvashatsz.

Jó hír azoknak, akik szeretik a belföldi strandolást  

Balatonszemes, 1984. (Fotó: Fortepan)

Megkezdődik a negyedik üteme a három évvel ezelőtt elindult szabadvízi strandfejlesztéseknek, amelynek keretében már közel 200 fürdőhely megújult. A mostani negyedik szakaszban újabb milliárdokra lehet pályázni számos helyszínen. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Szegedi gyilkosság: újabb fejlemények az ügyben

képcím

Beismerő vallomást tett a csütörtöki szerbiai utcai...

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...