MC Hawer elképesztő összeget játszott el nyerőgépeken

Koczka Géza, művésznevén Mc Hawer egy fél életen át ivott és játszott, és hatalmas vagyont költött el.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-23 10:00

MC Hawer jelenleg egy panellakásban él, de még azt is elveszítheti régi életmódja miatt. A mulatós zenész ugyanis 24 éven át volt alkoholfüggő, és 8 milliós tartozást halmozott fel, mivel mindeközben közüzemi számláit nem sikerült befizetnie. Az igazi gond nem is az ital volt, hanem a játékszenvedélye, ami irtózatosan sokba került, írja a Blikk.

“Nem azért akarják elárverezni az otthonomat, mert mindent elittam, hanem, mert mindent eljátszottam” – vallotta be MC Hawer, aki 2013-ban, egy elvonókúra segítségével tudta örökre letenni a poharat. “Érdekes módon ezzel együtt a szerencsejáték-szenvedélyem is elmúlt.”

A zenész úgy véli, hogy a szerencsejáték-törvény 2012-es módosításának köszönheti, hogy nem lett még nagyobb a baj, melynek értelmében már csak játékkaszinókban lehet pénznyerő automatákat üzemeltetni. “Nem szeretek politizálni, de a kormány mentette meg az életemet.”

“Amikor kocsmában ittam, addig játszottam a gépeken, amíg pénz volt a zsebemben, a kaszinókban pedig azon is túl, mert volt hitelem. Sokszor fordult elő, hogy amit a fellépésekkel megkerestem, ahogy volt, oda vittem” – magyarázta, és azt is elárulta, mennyit költött el szerencsejátékra.

“200 millió körüli összegről lehet szó” – ennyit saccolt a zenész, aki egyébként ritkán távozott nyereménnyel. “Csak egyszer! Aznap egy barátommal voltam, aki józanabb volt nálam. Amikor másfél milliót nyertem ruletten, rögtön vitt a pénztárhoz, pedig én még maradtam volna. A legcsúnyább veszteségem egymilliós volt, és ebből fél misit hitelbe buktam, ami azért volt nagyon kellemetlen, mert két hétbe telt, mire kiegyenlítettemá.”

Hiába a szorult helyzete, mégsem bánja a régi éveket. “Nekem ezt meg kellett tapasztalnom, ezért nem is marcangolom magam, hogy mi mindenem lehetne, ha ezt a pénzt nem játszottam volna el. Nagyon éltem, de túléltem, és a következményeket derűsen vállalom. Ez a panellakásom maradt, és ezt is el akarják venni tőlem, de nem adom!” –fejtette ki Mc Hawer, aki a következő három évben havi 200 ezer forintot fog a végrehajtóknak befizetni.

 

Címlapkép: Facebook

Mai nap hírei

Autóvásárlási roham jöhet 2021-ben?

autopro.hu4 órája

Intézményvezetői kinevezéseket adott át Kásler Miklós

demokrata.hu8 órája

Elindulhat a 2022-es választásokon Gődény György

168ora.hu8 órája

Az Egyesült Államok a Xiaomit is feketelistára juttatta

gsmring.hu9 órája

Orbán: 2022 január elsejétől személyi jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak

444.hu11 órája

Ints búcsút a szemüveg bepárásodásának!

szimpatika.hu13 órája

Hugh Grant egy nagyon fura sztorit osztott meg George Clooney-ról

joy.hu14 órája

Kikapott a Real Madrid, döntős a Bilbao

eurosport.hosszabbitas.hu19 órája