Tóth Gabi a Fideszről: "Megkerestek, és én gondolkodás nélkül igent mondtam"

Startlap - Startlap
"Már 2012-ben énekeltem a Nemzeti dalt a Kossuth téren Orbán Viktor beszéde előtt, de az akkor senkinek nem tűnt föl". Bulvárösszefoglaló.

Tóth Gabi a Fideszről: “Megkerestek, és én gondolkodás nélkül igent mondtam”

A lelkes kormánypártivá avanzsált Tóth legújabb interjújában sem feledkezett meg arról, hogy kifejezze elkötelezettségét Orbán Viktor felé. Az énekesnő szerint a “gyűlölködők és lázítók” nevezik magukat liberálisnak, és az emberek nagy része igazából támogatja őt. A beszélgetés legjobb részei itt olvashatók.

Andrei Mangra elmondta, mit gondol Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatáról

A fiatal énekesnővel hírbe hozott Mangra még sosem találkozott Mariccsal, ugyanakkor határozott véleménye van arról, milyen férfi illik egykori táncpartnere mellé. Bővebben.

Klapka Dennis barátja a halálesetről: “Ha csak egyikük megkérdezte volna tőle, hogy van, talán nem dobja el a gyógyszereit és nem issza magát szó szerint a halálba”

Tragikus hirtelenséggel, alig 34 évesen hunyt el a múlt héten Klapka György fia. Klapka Dennis barátja, Rita azt mondja, a fiatal férfi örök bűntudatot érzett édesanyja, Mary Zsuzsi halála miatt, testvérei pedig csak akkor keresték, amikor az apai örökségről kellett tárgyalniuk. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Így nyaral a spanyol királyi család: alkut kötöttek a sajtóval

A 2014 óta uralkodó VI. Fülöp király és rokonsága minden évben Mallorcán piheni ki a fáradalmait, ahol a Bourbon-családnak több kastélya is van. Annak érdekében, hogy a vakáció tökéletes legyen – többek között az olyan fontos vendégek számára is, mint mondjuk Barack Obama, vagy annak idején Diana hercegnő -, szokatlan megállapodásban egyeztek meg a fotósokkal és riporterekkel. Fotók és további részletek itt.

“Örökké a tied vagyok!” – így búcsúzott John Travolta Olivia Newton-Johntól

Paramount Pictures/Fotos International/Getty Images

A Grease női főszereplője hétfő reggel, 73 éves korában hunyt el. A legendás musicalnek nemcsak hírnevet, hanem egy életre szóló barátot is köszönhetett a hosszú időn át mellrákkal küzdő Newton-John Travolta személyében, aki egy régi fényképpel és gyönyörű sorokkal köszönt el a színésznőtől. Íme.

Gömöri András vallomása szülei korai haláláról: “Lettek lelki striáim, amik örökre velem maradnak és nem is akarom őket letenni

A műsorvezető a rádióban mesélt arról, hogyan dolgozta fel szülei elvesztését, és a testépítéshez fűződő, különleges hozzáállásáról. Részletek.

MC Hawer Molnár Gusztávról: “Vagy most észbe kap, vagy belehal”

A mulatós techno hatvan felé közeledő mestere korábban maga is nagyon súlyos alkoholfüggőséggel küszködött. MC Hawer szerint Molnár Gusztávnak, akitől már felesége is válni akar, most jött el az utolsó esélye, hogy rendezze az életét. Bővebben.

Világszerte népszerű, új játékshow-val indítja a szeptembert az RTL

A műsorvezető Istenes Bence lesz, a játékosok híres és ismeretlen emberek, és ezenkívül több milliós fődíjat, komoly izgalmakat és látványvilágot ígér a csatorna. További információkért katt ide.

Scarlett Johansson piros fürdőruhában mutatta meg, hogy nem csak a tökéletes lehet szexi

Jason Merritt/Getty Images

Johansson 37 éves, két gyermeket szült, és habár alakja távolról sem olyan, mint amit a kifutókon vagy épp a hirdetésekben láthatunk, ugyanolyan csodálatosan fest most is, mint évekkel ezelőtt. Galéria.

(Címlapkép: MTI/Kovács Attila)

Ez is érdekelhet

képcím

Bródy János dallal reagált Orbán Viktor évértékelőjére

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...

képcím

Orbánt feldühítette, hogy Novák Katalin ezt tette vele - A hét...