Vitray Tamás interjút adott a karanténból: idős embereknek vásárol be

Startlap - Startlap
Az On The Spot alkotói videóhívásban kérdezték volt tanárukat arról, hogyan viseli a karantént. És közben kiderült, hogy közösen elindítottak egy akciót, amivel segítenének az öregeknek bevásárolni. Bulvárösszefoglaló.

Vitray Tamás interjút adott a karanténból: idős embereknek vásárol be

A 87 éves műsorvezető február eleje óta elzártan él, mindösszesen két alkalommal járt kint az utcán az elmúlt hónapokban. Az On The Spot készítői, Cseke Eszter és S. Takács András videóhívással keresték fel egykori tanárukat, hogy elmesélje, hogyan viseli a karantént. A beszélgetés során felvázolták egy remek kezdeményezés ötletét, amellyel idős embereknek segítenének a bevásárlásban. Ehhez várják rászorulók jelentkezését, valamint szeretnék, ha a támogatói oldalról is csatlakoznának a projekthez. A videóinterjú és a további részletek itt találhatók.

Tóth Gabi először beszélt élete traumájáról: Egy focilabda méretű ciszta robbant szét a petefészkemen és a benne lévő savó már órák óta marta a szerveimet 

Amikor Tóth Gabi teherbe esett, hangsúlyozta, hogy számára ez egy csoda, és – habár nem tőle – de fény derült arra, hogy egy műtéten esett át korábban. Az énekesnő 14 év után úgy döntött, feltárja a valóságot az egészségügyi problémájáról, és egy blogbejegyzésben vallott a szörnyűségekről, amiket átélt. Tóth Gabi írása erre a linkre kattintva olvasható.

Megszólalt egy közeli ismerős: Zsidró Tamás dolgozott volna a kapcsolaton, Várkonyi szakított, állítólag ezért

Nem sokáig tartott Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás kapcsolata: január végén derült ki, hogy járnak, vasárnap viszont Várkonyi már a szakításról nyilatkozott. Ő elég szűkszavúan beszélt arról, mi vezetett a viszony végéhez, most viszont egy, a párhoz közeli személy jóval több információt osztott meg a szakításról. Részletek itt.

“Sokan nem nézik bi belőlem” – Megyeri Csilla elárulta, miből szerezte a diplomáját

Az Ázsia Expressz első évadának versenyzője Szulák Andrea műsorában számolt be arról, milyen jegyeket kapott a középiskolában majd a főiskolán. Megyerinek ugyanis van diplomája. Miből? Innen kiderül.

“Jesszus, mekkora hátsóm lett” – Vajna Tímea biciklin mutatta meg karanténfenekét

Sokunkkal egyetemben Vajna Tímea is aggódik kicsit a járványellenes intézkedések hatására bekövetkező elhízástól. Már korábban is jelezte, hogy kerekedni kezdett, a minap videón prezentálta, hogyan mutatkozik meg ez a folyamat fenékfronton. Íme.

Felszabadult mosoly, rikító ruhák, görkori, miniszoknya: fotókon Vilmos herceg feleségének másik énje

Fotó: David Rowland – Pool/Getty Images
 
Katalin és Vilmos 2001-ben ismerkedtek meg a skóciai St. Andrews Egyetemen, de az eljegyzésre egészen 2010-ig kellett várni. Az elmúlt tíz évben a hercegnét leginkább mint udvarias diplomatát, jó anyát, decens feleséget, vagy visszafogott divatdiktátort szerepeltették a nyilvánosság előtt. Katalin nagyon szerethető személyiség – ez a népszerűségi mutatóiból is jól látszik – de több egy jól nevelt hercegnénél. Ebben a cikkben olyan, főként régebbi fényképeket válogattak össze róla, amelyek megvillantják Katalin egészen más, fegyelmezetlen, felszabadult oldalát.
 

Borbás Marcsi: Ez a járvány ellopta a családunkat

Borbás Marcsi már régóta nem pihent, de most neki is egy kicsit több szabadideje van. Csak egy kicsit, mert mindjárt indul új, konyhakertes videósorozata, foglalkozik egyéb projektekkel is, és természetesen lázasan készült a húsvétra. Igaz, máshogy telt az ünnep, mint ahogy szokott, és ez nagy szomorúsággal tölti el. Az alábbi cikkben olvasható interjúban a Gasztroangyal egykori műsorvezetője arról is mesélt, hogy fokozott jelentőséget kapott napjainkban a magyar termelők áruinak választása, megosztotta a véleményét a kenyérsütésről és a koronavírus-járvány kapcsán sokat emlegetett lelassult életmódról (slow living), illetve elmagyarázta, milyen forrásokból szerzi be a karantén idején a konyhai alapanyagokat

Szabó Győző és Rezes Judit esküvőre készül

Koronavírusban elhunyt Ann Sullivan, aki életre keltette A kis hableányt és Az oroszlánkirályt

Fotó: Disney Junior via Getty Images

91 évesen, a koronavírus okozta szövődmények következtében elhunyt Ann Sullivan, a Disney animátora. Sullivan haláláról és munkásságáról ebben a cikkben írnak.

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...