Matthew McConaughey: Te vagy az egyetlen ember, akitől nem tudok megszabadulni

Startlap - Startlap
A 24.hu exkluzív interjút készített az amerikai színészóriással különleges önéletrajzi kötete megjelenése apropóján. A barátinak is beillő beszélgetésnek már a felütése is izgalmas volt, a riporter helyett McConaughey kérdezett először. Vasárnap délelőtti olvasgatós hírösszefoglaló.

Matthew McConaughey: Te vagy az egyetlen ember, akitől nem tudok megszabadulni

Zöldlámpa címmel magyarul is megjelent Matthew McConaughey életrajzi írása, amely a memoárok hagyományaival szakítva élettörténet mellett életvezetési útmutató is. A kötet apropóján a 24.hu exkluzív interjút készített az amerikai színészóriással. McConaughey egy szokatlan figurája Hollywoodnak: miközben milliók, talán milliárdok imádják, és extrovertált alkatnak véljük, ő éveket töltött lakókocsis utazgatással kettesben a kutyájával, és amikor már azt hittük, végleg belekövesedik a romkomok szépfiúinak szerepkörébe, drámai szerepekkel definiálta újra magát. A beszélgetések már a felütése is izgalmas, McConaughey kérdez először, és végtelen nyíltsággal válaszol minden kérdésre, legyen szó személyes élményekről, magányról, spiritualitásról, karrierről, no és persze azokról a bizonyos életvezetési tanácsokról. Link a teljes interjúhoz.

A Vatikánban is felkapcsolták a karácsonyfa fényeit

A világ legkisebb független állama grandiózus karácsonyfával büszkélkedhet: egy 30 méteres lucfenyőt kaptak Szlovéniától, amelyet speciális díszekkel láttak el. Nemcsak kültéri, hanem beltéri fákat is állítanak, méghozzá nem keveset. Fotók és további részletek itt.

Dancing with the Stars: könnyek között választottak győztest, nincs több szombat esti tánc, viszont fontos bejelentést tettek

Szorosnak éppenséggel nem mondható versenyben, a nézői szavazatok kétharmadával hirdették ki Gabriela Spanic és Gelencsér Tímea párosai közül a nyertest. Videó és további részletek itt.

Megfejtették a Budapestet elárasztó, híres felirat rejtélyét

A városi ember fokozottan hajlamos vakká válni az őt körülvevő befogadhatatlan információáradat miatt. Nap mint nap látjuk ugyanazokat a képeket, szövegeket, fényeket, halljuk a hangokat, és fel se fogjuk, miről van szó. Az egyik ilyen “üzenet”, egy rövid, csupán négy betűből álló szó is ilyen: teljesen biztos, hogy te is egy csomó alkalommal láttad már a fővárosban, egy kikerülhetetlen felirat ez, ugyanis szó szerint tele vannak vele az utcák. Ebben a cikkben a 444.hu annak járt utána, kitől származik ez a titokzatos szöveg.

A koronavírusos Mikulás életéért küzdenek a kórházban a szívmelengető karácsonyi videóban

Fotó Getty Images

A készítők az egészségügyi dolgozók emberfeletti munkája előtt szerettek volna tisztelegni a kisfilmmel, de a brit szülők kiakadtak, mivel szerintük a felvétel traumatizálja a gyerekeket. Szerinted? A videó ebben a cikkben nézegethető.

Eltűnt egy fiatal lány Józsefvárosból

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a 15 éves Annamária megtalálása érdekében, aki szombaton ismeretlen helyre távozott. A fényképes felhívást erre a linkre kattintva találod.

Békésen sétálgató hódot videóztak egy bátonyterenyei buszmegállónál 

Az állat sajnos szemmel láthatóan jól megrémült, amikor figyelni kezdték. De vajon hogyan került a természetes élőhelyéről Nógrád harmadik legnagyobb településére? Katt ide a válaszért és a videóért.

“Egyre több olyan segítségkérő üzenetet kapunk, amit nem tudunk teljesíteni” – egyre több a rászoruló, egyre kevesebb a támogató

Miközben az átlagember azon aggodalmaskodik, hogy idén csak videócseten keresztül ülhetik körbe a karácsonyfát, a társadalom kevésbé szerencsés tagjai számára az amúgy is küzdelmes életükbe valódi tragédiákat kovácsol a pandémia. A tél és a vírus fenyegetésének árnyékában a rászorulók száma csendben szaporodik, az adományok azonban elapadtak. Ebben a cikkben az őket segítő ismert, lelkes szervezetek csüggedt beszámolóját olvashatod arról, hogyan sújt le az új koronavírus a munkájukra és a társadalom peremére.

Az Apple elárulta, melyek voltak idén a legnépszerűbb alkalmazások: a 20-as toplista jól mutatja, hogyan telt a 2020-as év

Fotó Sean GallupGetty Images

A járvány által felborított mindennapjaink átalakulását jól tükrözi a legtöbbet letöltött applikációk sora. Íme.

Négy csillagjegy, akiknek iszonyú nehéz ajándékot választani

Az asztrológusok szerint van négy jegy, amelyek szülöttei igencsak megnehezíthetik a karácsonyi bevásárlást. Ők azok, akiknek szinte lehetetlen megtalálni a megfelelő meglepetést, gyakorlatilag semminek sem fognak örülni. Éppen ezért jobb nem is idegeskedni a dolgon, viszont nem árt tudni, mi az, ami miatt ilyen finnyásak, mert talán így kivételesen megtalálhatod a tökéletes tárgyat a fa alá. Bővebben.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Leugrott egy diák a 3. emeletről a budapesti Veres Pálné...

képcím

Tényleg megérkezett a tél: videón a budapesti hószállingózás,...

képcím

Mi így várjuk a Mikulást! - Fotópályázat óvodáknak