Farm VIP: Vasvári Vivien tűsarkúban, csipkés fehérneműben etette a tyúkokat

Startlap - Startlap
A valóságshow-szereplő úgy gondolta, egy ˝kontrasztos˝ fotóval búcsúzik a TV2 műsorától. A Farm VIP döntőjét egyébként Novák Zalán nyerte. Heti bulvárösszefoglaló.

Farm VIP: Vasvári Vivien tűsarkúban, csipkés fehérneműben etette a tyúkokat

Véget ért a TV2 reality műsora, a Farm VIP fináléjában Vasvári Vivien már az elődöntős feladat során elvérzett, ő lett a harmadik. Ez azonban egyáltalán nem okozott neki csalódást, közösségi oldalán pedig mindenkinek megköszönte a támogatást egy indokolatlan fotó kíséretébenItt lehet megtekinteni, hogyan eteti a tyúkokat tűsarkúban, csipkés fehérneműben. A döntőt egyébként Novák Zalán  nyerte, amiről  itt olvashatsz.

Kiderült, meddig marad Magyarországon Gabriela Spanic

Ma este rendezik a TV2-n a Dancing with the Stars döntőjét, így Gabriela Spanicnak is eljött a búcsú ideje. Hogy a venezuelai színésznő pontosan meddig marad még Magyarországon, és mikor utazik haza, arról itt írnak.

Konyhafőnök VIP: megvan a döntős mezőny, búcsúzott Király Linda

A középdöntő utolsó feladatában a zsűri búrák segítségével egy-egy különleges fogást rejtett el. Megidézték a korábbi győztesek ételeit: Király Peti, Gáspár Bea és Sztarenki Dóri Fináléban készült főételei közül kellett egyet lemásolniuk a versenyzőknek – kóstolás után. Ide kattintva olvashatod, ki jutott végül az RTL Klub műsorának idei döntőjébe Király Lindával szemben.

Shane Tusup: Sosem kaptam meg a lehetőséget, hogy igazán önmagam lehessek

Shane Tusup: Fotó: Kisbenedek Attila /AFP

Még mindig furcsa azt hallania, hogy háromszoros olimpiai bajnok, és ráér majd nagypapaként mérleget vonni, addig folyamatosan megy előre és keresi az új kihívásokat. Szoboszlai Dominik Eb-t érő góljánál akkorát üvöltött, hogy megijesztette a barátnőjét, és szeretne nagy hatással lenni a magyar futballra, mert zavarja, hogy sokan lenézik ezt a sportágat. Nagy megkönnyebbülést jelent a számára, hogy már nem a nyilvánosság előtt zajlik a magánélete, de úgy érzi, amíg tőle elvárták Magyarországon, hogy tartsa tiszteletben az itteni kultúrát és gondolkodásmódot, addig az ő mentalitását senki nem akarta megérteni vagy elfogadni. Interjú Shane Tusuppal itt.

Gáspár Evelin most elégedett magával, ezért elment egy fotózásra

Gáspár Győző 26 éves lánya évek óta nagy figyelmet fordít az egészséges életmódra és úgy érzi, hogy most testileg is olyan állapotban van, amire elég büszke ahhoz, hogy megörökítse. Ha érdekel, itt nézheted meg, milyen formában van.

Dér Heni már megint ügyesen posztolt: magára haragított egy sereg anyukát

Az énekesnő mintha direkt a dühös kommentekre utazna, a terhességi vizsgálat utáni bejegyzésétől elszabadult a pokol. Mi történt? Ebből a cikkből megtudhatod.

Lang Györgyi terhes volt Kulka Jánostól

Ritka pillanat, de ezúttal azt kell mondjuk, hogy mindenkinek érdemes megnéznie ezt a videót. A linkre kattintva Till Attila Propaganda című műsorának új adása látható, amelyben Tilla az otthonában látogatta meg Kulka Jánost. Kulkát hallgatni sztrókja óta eleve különleges élmény, de a lelkesedésünk oka, hogy roppant mély bepillantást nyújtott az életébeLang Györgyit Kulka tízéves kora óta ismeri, megtudhatjuk régi, saját bevallásuk szerint is szenvedélyes, zűrös közös életük titkait.

Koós Réka interjúban vallott új munkájáról: a járvány miatt neki is váltania kellett

Koós János lánya egy több mint 20 évvel ezelőtt megszerzett képesítését vette elő újra, amivel annak idején mindösszesen 1,5 hónapig dolgozott.  Koós Réka a Reggeli kamerái előtt nyilatkozott. Videó és további részletek itt.

Tettlegességig fajult a vita Tokár Tamás és egy régi ismerőse között egy pláza közepén

A biztonsági őrök közbelépésének köszönhetően sikerült leállítani a férfit, de még a rendőröket is ki kellett hívni. A Fókusz műsorvezetője elárulta, hogy a háttérben egy 10 évvel ezelőtti konfliktus áll. Ha érdekel, mit mesélt, akkor itt folytasd az olvasást.

Járai Kíra és Máté is öreg lett, zokogva beszéltek arról, miért nem lesz gyerekük

A két Járai számára Friderikusz könnyfakasztásra tervezett műsora súlyos önismereti utazássá vált, ami egy durva terápiás foglalkozásnak is beillett volna. Ha csak arra vagy kíváncsi, hogy nézne ki a maszkmesterek szerint az idősödő házaspár, akkor ezt a videót nézd meg. Ha viszont inkább gyermekvállalásról szóló vallomás érdekel, akkor ide kell kattintani.

Ez is érdekelhet

képcím

Vasvári Vivien babát vár

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...